Home | Werken bij | Nieuws | Contact | Bel mij terug Nummer 1 tandkliniek van Nederland

Klantervaring: Robert van Hooien (48 jaar) uit Den Haag

Door een traumatische ervaring ruim 10 jaar geleden, durfde ik niet meer naar een tandarts te gaan met als gevolg dat mijn gebit almaar achteruit ging. Mijn gebit was zo slecht dat het zowel privé als maatschappelijk een belemmering voor mij werd. Maatschappelijk omdat ik heel veel moeite had om in het openbaar te praten of te lachen bijvoorbeeld. En privé had ik behalve moeite met eten ook een heel groot schaamtegevoel vooral tegenover mijn partner en mijn dochter.

Angst
Mijn angst is (was) zelfs zo groot dat ik met mijn dochter niet mee durfde te gaan naar haar tandarts. Hoewel ik heel veel heb gezocht naar een passende behandeling voor mijn probleem kwam het door uiteenlopende redenen daar nooit van. Wellicht was deze kans voor mij de manier om van mijn probleem af te komen.

Mijn eerste gesprek bij CDC
Vol met spanning en de nodige zenuwen vertrok ik samen met mijn partner naar de CDC in Best . Hoe raar het ook klinkt maar vanaf het eerste moment dat ik daar kwam voelde ik mij op mijn gemak. Daar deden ze ook heel erg hun best voor en ik merkte daar dat ik niet de enige persoon ben met dit probleem en dat zij hier echt in gespecialiseerd zijn.

Behandeling bij CDC onder narcose
Door mijn angst werd ik onder algehele narcose behandeld. Na twee uur werd ik wakker uit de narcose en geheel voorzien van een nieuw gebit vertrokken wij naar een nabij gelegen hotel die zij hadden geregeld. Dit met het oog op de controle de andere ochtend. Natuurlijk is en blijft het een hele ingreep dat de nodige ongemakken zo kort na de operatie met zich meeneemt. Maar al met al als ik er nu op terug kijk is het me allemaal enorm meegevallen en nog belangrijker, het resultaat is verbluffend. Ondanks dat dit nog niet het eind resultaat is ben ik alles en iedereen nu al dankbaar voor wat ze voor mij gedaan hebben en nog gaan doen.

Robert voor

Robert voor behandeling

Robert na

Robert na de behandeling bij CDC

 

 

 

 

 

 

 

Het resultaat
Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik dankzij de behandeling bij CDC erg ben veranderd (op een positieve manier) en het geeft me ook heel veel zelfvertrouwen. Mochten er mensen zijn die ook dergelijke problemen hebben dan raad ik ze echt aan om met CDC in contact te komen, zij zijn echt top.Paste your AdWords Remarketing code here