Acties

Of u nu bang bent voor de tandarts, last heeft van uw gebit, of het gewoonweg niet mooi vindt: bij CDC Complete tandzorg worden al uw gebitsproblemen opgelost. Bekijk hier de acties die momenteel lopen.

GRATIS NARCOSE bij CDC Complete Tandzorg

Tot en met 31 maart 2017 ontvangt u een GRATIS NARCOSE bij een volledige extractie* in combinatie met plaatsing van een volledige gebitsprothese.
*Bij een volledige extractie worden al uw tanden getrokken worden wordt u volledig tandeloos.

CDC Complete Tandzorg is de nummer 1 tandkliniek en voert specialistische behandelingen uit. Deze behandelingen kunnen plaats vinden onder narcose: een uitkomst als u zó bang bent voor de tandarts dat behandeling zonder narcose bij u niet mogelijk is.

Bij CDC werken wij met een kosteloos adviesgesprek waarbij u een behandeladvies krijgt. Als u in aanmerking wilt komen voor de gratis narcose, dan dient u vóór 31 maart 2017 uw afspraak voor het adviesgesprek te maken.

 

Voorwaarden:

 • De actie is geldig tot en met 31 maart 2017. Het adviesgesprek én het plannen van de vervolgafspraken zal uiterlijk op 31 maart 2017 moeten gebeuren. De vervolgafspraken zelf mogen wel buiten de actieperiode vallen.
 • CDC Complete Tandzorg geeft u tijdens het adviesgesprek een behandeladvies. Gaat u hiermee akkoord dan wordt het behandelplan door de tandarts opgesteld.
 • De actie voor gratis narcose is alleen geldig bij een volledige extractie (het wegnemen van alle tanden en kiezen) in combinatie met een volledige prothese (kunstgebit in de boven- en onderkaak).
 • CDC Complete tandzorg behoudt zich het recht om de actievoorwaarden aan te passen indien er een vermoeden is van misbruik door de deelnemers aan de actie.
 • Iedere bestaande of nieuwe cliënt kan deelnemen aan deze actie.

 

Maak vandaag nog uw afspraak voor een adviesgesprek en bel: 088 – 232 84 85 of ga naar de online agenda.

Klant maakt klant

Als u tevreden bent over ons en dit actief uitdraagt, vinden wij dat u hiervoor ook moet worden beloond. Daarom introduceren wij als beloning een cadeaubon van bol.com voor € 25,- als u een “nieuwe klant” bij CDC aanmeldt.

 

Meedoen is heel simpel
1) U bent zelf al klant bij CDC
2) U vult het actieformulier in met uw gegevens én de gegevens van de “nieuwe klant”
3) De “nieuwe klant” moet uiteindelijk wel in behandeling gaan bij CDC
4) Nadat de “nieuwe klant” de eerste afspraak heeft gehad, ontvangt u de waardebon van € 25,- per e-mail.

 

Wat zijn de voorwaarden voor de actie klant maakt klant:

 • U bent klant/in behandeling bij CDC en ouder dan 18 jaar.
 • De “nieuwe klant” is minimaal 18 jaar, komt op intakegesprek én gaat in behandeling bij CDC. De behandelafspraken zijn ingepland en worden nagekomen door de “nieuwe klant”.
 • De “nieuwe klant” kan via het actieformulier aangemeld worden.
 • Men kan niet aan de actie deelnemen als de “nieuwe klant” bij ons al bekend is.
 • U kunt zoveel “nieuwe klanten” aandragen als u wilt.
 • Bij verdenking van fraude kunt u geweigerd worden van deelname aan deze actie.
 • De bon krijgt u achteraf per e-mail opgestuurd, nadat de “nieuwe klant” de behandelafspraken is nagekomen.

Klik hier om mee te doen!