Alle tanden en kiezen trekken

Wie een goed gebit heeft, staat er nauwelijks bij stil hoe fijn dat is. Hij of zij praat, lacht en eet zonder zich zorgen te maken. Logisch toch, een goed gebit?

Ú denkt daar waarschijnlijk heel anders over. Anders had u onze site niet opgezocht. Waarschijnlijk hebt u last van uw gebit. Al vele jaren. Bijvoorbeeld omdat het pijn doet, of niet mooi is. Mogelijk mist u ook een paar tanden. Onbezorgd praten, eten en lachen is er voor u niet bij.

U bent er klaar mee en overweegt een grote stap te zetten. U vraagt zich af of een pijnloos en mooi gebit ook bij u mogelijk is.

Ja, dat is mogelijk. En van die mogelijkheid wordt heel veel gebruik gemaakt. Per week helpen we bij CDC een kleine duizend mensen met gebitsproblemen. Kortom: ongeveer 50.000 bezoekers per jaar (2016). En zij geven ons een 8,6!

Angst voor de tandarts

Veel van onze cliënten zijn bang voor de tandarts. Zij kozen voor CDC vanwege onze speciale angsttandarts en de mogelijkheid om de behandeling onder volledige narcose te ondergaan.

Stel, u bent uit angst al tien of twintig jaar niet meer bij de tandarts geweest. U herinnert zich nog hoe het er vroeger bij de tandarts aan toeging. Bij de gedachte alleen al lopen de rillingen over uw rug.

Vergeet vroeger! In de loop der jaren zijn allerlei nieuwe technieken ontwikkeld. Ook voor pijnbestrijding. Kortom: dit is het juiste moment om eindelijk die grote stap te zetten!

Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van een gebitsprothese, in de volksmond beter bekend als kunstgebit. Een gebitsprothese maakt dat u weer volop kunt lachen, praten en eten.

Als we alle tanden en kiezen trekken, gebruiken we uiteraard verdoving. Gelooft u ons: u voelt geen pijn. We hebben hier veel ervaring mee. Jaarlijks trekken we bij 1.150 mensen alle tanden en kiezen.

Bent u er toch niet gerust op en ziet er hier erg tegenop? Dan kunt u bij CDC uw tanden en kiezen laten trekken onder volledige narcose. Als u wakker wordt, is dat met nieuwe tanden in uw mond.

Waarom kiezen voor CDC?

  • Veel ervaring bij het trekken van het gebit en het aanmeten en plaatsen van een gebitsprothese;
  • Behandeling onder narcose mogelijk;
  • Eigen tandtechnisch laboratorium, zodat protheses nog dezelfde dag kunnen worden aangepast.
  • Dé kliniek van Nederland
  • Klanttevredenheid van 8,6
  • Uniek narcose centrum
“Mijn angst is nu een stuk minder”
John van Vught
“Jarenlang bezoek aan tandarts uitgesteld”
Babs Kas