Alle tanden en kiezen trekken

Direct informatie over alle tanden en kiezen trekken?
Bel ons nu op: 088-232 82 85.

Wie een goed gebit heeft, staat er nauwelijks bij stil hoe fijn dat is. Hij of zij praat, lacht en eet zonder zich zorgen te maken. Logisch toch, een goed gebit?

U denkt daar waarschijnlijk heel anders over. Anders had u onze site niet opgezocht. Waarschijnlijk hebt u last van uw gebit. Al vele jaren. Bijvoorbeeld omdat het pijn doet, of niet mooi is. Mogelijk mist u ook een paar tanden. Onbezorgd praten, eten en lachen is er voor u niet bij.

U bent er klaar mee en overweegt een grote stap te zetten. U vraagt zich af of een pijnloos en mooi gebit ook bij u mogelijk is.

Ja, dat is mogelijk. En van die mogelijkheid wordt heel veel gebruik gemaakt. Dagelijks helpen we mensen met complexe gebitsproblemen. Ze komen naar CDC voor een nieuw mooi én gezond gebit.

John van Vught
“Mijn angst is nu een stuk minder”
Babs Kas
“Jarenlang bezoek aan tandarts uitgesteld”

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum  met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.

Oude tanden eruit, nieuwe tanden erin

Om uw gebit weer tiptop te maken, moeten we soms een tand trekken. Of een kies trekken. Soms is zelfs het noodzakelijk om meerdere, of zelfs alle tanden en kiezen te trekken. Uiteraard begrijpen we dat niemand voor zijn lol een tand of kies laat trekken.

Als we alle tanden en kiezen trekken, gebruiken we uiteraard verdoving. Gelooft u ons: u voelt geen pijn. We hebben hier ervaring mee. Jaarlijks trekken we bij 1.150 mensen alle tanden en kiezen. Bent u er toch niet gerust op en ziet u hier erg tegenop? Dan kunt bij CDC uw tanden en kiezen laten trekken onder volledige narcose. Als u wakker wordt, is dat met nieuwe tanden in uw mond.

Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van een gebitsprothese, in de volksmond beter bekend als kunstgebit. Een gebitsprothese maakt dat u weer volop kunt lachen, praten en eten.

Nog vragen? Stel uw vraag aan één van onze zorgconsulenten of maak een afspraak met een CDC tandarts.

Adviesgesprek

Pijnloze behandelingen, hoge veiligheidsnormen, vakbekwaam team en geen angst meer voor de tandarts