Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek geven wij u een behandeladvies.

Angst tandarts

“Pijnloze tandartsbehandelingen in een vertrouwde omgeving”

Bent u bang voor de tandarts en ziet u als een berg op tegen gebitscontroles? Wordt u al nerveus bij de gedachte van een tandartsbehandeling? Laat u helpen door de gespecialiseerde angst tandartsen van CDC Complete tandzorg.

 

CDC behandelt jaarlijks honderden cliënten die bang zijn voor de tandarts. Met zorg en toewijding helpen wij u in een vertrouwde omgeving op een pijnloze wijze uw gebit in goede conditie te houden.

  • Begripvolle tandartsen
  • Vertrouwde omgeving en pijnloze behandeling
  • Mogelijkheid tot behandeling onder narcose

 

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6 en ruim 94% beveelt ons aan.

 

Gratis adviesgesprek
In een gratis adviesgesprek wordt er geluisterd naar uw wensen, ervaringen en angsten. Tijdens het gesprek vindt er geen behandeling plaats maar kijken wij alleen naar uw gebit. U kunt daarna zelf beslissen of u de vervolgstap zet.

 

Meer lezen over het adviesgesprek? Klik dan hier.

Naar schatting zijn ongeveer twee miljoen Nederlanders bang voor de tandarts en ervaart zeker 30% van de Vlaamse bevolking angstgevoelens voor de tandarts.

Nare ervaringen met tandartsen in het verleden, bang zijn voor pijn of om de controle over de behandeling te verliezen zijn redenen die vaak worden aangedragen door mensen die tandartsbezoeken uit angst mijden.

Angst voor de tandarts kan verlammend werken en leiden tot uitstel van behandeling. Uitstel leidt vervolgens tot gebitsproblemen, wat weer leidt tot schaamte en meer angst voor behandeling. Zo ontstaat een vicieuze cirkel.

 

Het vergt moed en professionele begeleiding om deze vicieuze cirkel te doorbreken. CDC Complete tandzorg kan u hierbij helpen. Door speciale angstbehandelingen kunnen wij uw angst wegnemen of inperken en uw gebit weer de zorg geven die het nodig heeft.

cirkel-300x173

CDC heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van personen die kampen met angst voor de tandarts.

 

Door een vertrouwde omgeving te creëren en goed naar u te luisteren, proberen wij u volledig op uw gemak te stellen voor de behandeling. Mocht de angst te sterk zijn, dan bieden wij ook de mogelijkheid tot een behandeling onder narcose.

 

Door onze expertise op het gebied van angstbehandelingen weten, naast Nederlanders, ook Belgen CDC Complete tandzorg steeds beter te vinden.

Vertrouwen en duidelijkheid zijn de steunpilaren van CDC’s behandelmethode. CDC probeert altijd een voor u zo vertrouwd mogelijke omgeving te creëren. Wij willen dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt.

 

CDC Complete Tandzorg heeft twee behandelmethodes ontwikkeld: een behandeling voor mensen met matige tot middelmatig angst en een behandeling voor mensen met extreme angst.

 

Matige tot middelmatige angst: Normale angstbehandeling
Voor mensen met een lichte tot middelmatige angst voor de tandarts is een vertrouwde omgeving en een duidelijke uitleg door een ervaren angst tandarts vaak al voldoende om de angst in sterke mate weg te nemen.

 

In onze tandkliniek hebben wij een sfeervolle omgeving gecreëerd waar u kunt ontspannen. Zo zijn er tv’s, diverse tijdschriften, is er gratis internet en gratis koffie en thee.

Voorafgaand aan de behandeling vertellen wij u hoe deze gaat verlopen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u het fijn vindt kunt u een signaal afspreken met de tandarts dat u afgeeft wanneer u de behandeling wilt pauzeren of stopzetten.

 

Door een lokale verdoving blijft u volledig bij kennis, maar zult u gedurende de behandeling geen pijn voelen. Tijdens de behandeling wordt er bovendien gelet op lichamelijke reacties die kunnen wijzen op een angststoornis, zoals bijvoorbeeld transpiratie en rillingen. Wanneer wij zulke reacties signaleren, kunnen wij de behandeling pauzeren of stopzetten.

 

Extreme angst: Narcosebehandeling in het CDC Narcosecentrum
Wanneer u last heeft van extreme angst, kunnen wij u behandelen onder narcose. Narcosebehandelingen vinden plaats in het CDC Narcosecentrum: het grootste en meeste moderne tandheelkundige narcosecentrum van Nederland.

 

Het voordeel van een behandeling onder narcose is dat u tijdelijk buiten bewustzijn bent, waardoor u niets zult merken van de behandeling.

Een behandeling onder narcose vindt alleen plaats wanneer dit verantwoord is. CDC Complete tandzorg werkt met de strengste protocollen, die periodiek worden getoetst door de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA).

 

Tijdens en na de narcosebehandeling let ons specialistisch team voortdurend op uw gezondheid.

 

Lees meer over een narcosebehandeling bij CDC

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6

Ruim 94% beveelt ons aan

klantervaringen_Implantaten_1