Cosmetische tandheelkunde

Stel, uw gebit functioneert naar wens. U kunt probleemloos eten, zonder pijn. U heeft gezonde tanden en uw tandvlees is in goede conditie. Toch bent u niet blij. De reden: uw gebit is niet fraai. Bijvoorbeeld omdat van uw tanden stukjes zijn afgebroken. Of omdat uw tanden zijn verkleurd. Uw tanden doen geen pijn, maar ze maken u wel onzeker. Als u lacht, slaat u uit schaamte een hand voor de mond.

Kortom: ook al is er geen tandheelkundige noodzaak om in te grijpen, toch wilt u naar de (cosmetische) tandarts. Omdat u weet dat er mogelijkheden zijn om een gebit mooier te maken. We spreken in dit verband van cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde. Wilt u meer direct informatie over hoe cosmetische tandheelkunde uw gebit weer mooier kan maken? Bel ons op: 088-232 82 85.

Esthetische tandheelkunde

Bij CDC begrijpen we dat mensen niet alleen een gebit willen waarmee ze kunnen kauwen, maar ook een gebit waarmee ze kunnen pronken. Sterker nog: de vraag naar cosmetische tandheelkunde is de reden waarom CDC, als kliniek voor cosmetische tandheelkunde, is opgericht. CDC staat voor ‘cosmetic dental care’. We hebben op dit vlak jarenlange ervaring. U bent verzekerd van de beste kwaliteit, wat resulteert in het beste resultaat.

CDC biedt de volgende behandelingen die vallen onder cosmetische tandheelkunde aan:

  • Tanden bleken
  • Facings
  • Kronen en bruggen
  • All-on-constructies

In kort leggen wij hieronder uit wat deze behandelingen precies inhouden. Over het algemeen geldt: welke behandeling u ook kiest of nodig heeft, onze specialisten hebben altijd oog voor esthetiek.

Tanden bleken

Tanden verkleuren na verloop van tijd. Door ouderdom, maar ook onder invloed van roken, eten drinken. Door ze te bleken krijgen uw verkleurde tanden hun oorspronkelijke witheid terug.
Meer informatie over tanden bleken.

Facings

Facings zijn witte schildjes bovenop uw tanden. Ze maken uw tanden wit en recht. Facings zijn een blijvende oplossing, waarvan u jarenlang plezier heeft.
Meer informatie over facings.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen kunt u zien als een combinatie van functionele en esthetische tandheelkunde. Aan de ene kant lost een kroon of brug een tandheelkundig probleem op, zoals een gebarsten kies, afgebroken tand of ontbrekende tand. Aan de andere kant maakt een kroon of brug uw gebit een stuk fraaier.
Meer informatie over kronen en bruggen.

All-on-constructies

Met de all-on-constructies krijgt u kroonwerk en brugwerk over de gehele bovenkaak en/of onderkaak, vast op implantaten. U krijgt een perfecte pasvorm en uw gebit is rotsvast verankerd. Bijkomend voordeel is dat het oogt en aanvoelt zoals uw eigen tanden. Een duurzame investering waar u elke dag plezier aan beleeft.

Meer informatie over all-on-constructies.

Wat kan CDC Complete Tandzorg voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een stralend wit gebit, met behoud van uw eigen tanden? Vraag dan een adviesgesprek aan. We luisteren goed naar uw wensen en informeren u eerlijk en uitgebreid over de mogelijkheden. Dus als voor u een beugel de beste oplossing is, om zo uw scheve tanden te verhelpen, dan zullen we u dat altijd eerlijk zeggen. Ook al zit orthodontie (de discipline waar beugels onder vallen) niet in ons dienstenpakket. Heeft u verkleurde tanden of scheve tanden? Dan kunt u gerust contact opnemen door een adviesgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek kunnen wij u adviseren en uitleggen hoe een cosmetische tandarts ervoor zorgt dat u weer van mooie, witte tanden kunt genieten. Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur.

Is uw wens om weer mooi witte tanden te hebben? Maak dan een afspraak met één van onze cosmetische specialisten.

Meer informatie?

U verdient een mooi én gezond gebit waar u trots op kan zijn. Kies voor kwaliteit, professionaliteit en maximaal comfort. Voordat kunt u niet meer stoppen met lachen! Vul onderstaand formulier in om meer informatie te krijgen.

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum  met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.