Cosmetische tandheelkunde

Uw gebit functioneert gewoon naar wens. U kunt probleemloos en pijnvrij eten, u heeft gezonde tanden en uw tandvlees is in goede conditie.

Toch maken uw tanden u onzeker omdat uw gebit er niet fraai uitziet. Telkens als u moet lachen, slaat u uit schaamte een hand voor de mond. Is dit omdat er stukjes van uw tand is afgebroken? Of omdat uw tanden zijn verkleurd?

In dit soort gevallen is er geen tandheelkundige noodzaak om in te grijpen. Toch wilt u naar de tandarts, omdat u weet dat er mogelijkheden zijn om een gebit mooier te maken. We spreken in dit verband van cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde.

Wilt u direct informatie over hoe cosmetische tandheelkunde uw gebit weer mooier kan maken? Wij staat voor u klaar. Bel ons op: 088-232 82 85.

Esthetische tandheelkunde

CDC Tandzorg begrijpt dat mensen niet alleen een functionerend gebit willen, maar ook een gebit waarmee ze kunnen stralen. Sterker nog: de vraag hiernaar is dé reden waarom CDC als kliniek voor cosmetische tandheelkunde is opgericht.

CDC staat voor ‘cosmetic dental care’. We hebben jarenlange ervaring op dit vlak. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit en het beste resultaat.

CDC Tandzorg biedt de volgende behandelingen aan, die vallen onder cosmetische tandheelkunde:

  • Tanden bleken;
  • Facings;
  • Kronen en bruggen;
  • All-on-constructies.

Welke behandeling u ook kiest, de specialisten van CDC hebben altijd oog voor esthetiek.

Wat deze vier behandelingen precies inhouden? In het kort leggen wij het aan u uit.

Tanden bleken

Tanden verkleuren na verloop van tijd. Door ouderdom, maar ook door roken, eten en drinken. Met tanden bleken krijgen uw verkleurde tanden hun oorspronkelijke witheid terug.
Meer informatie over tanden bleken.

Facings

Facings zijn witte schildjes bovenop uw tanden. Ze maken uw tanden wit en recht. Facings zijn een blijvende oplossing, waarvan u jarenlang plezier heeft.
Meer informatie over facings.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen kunt u zien als een combinatie van functionele en esthetische tandheelkunde. Aan de ene kant lost een kroon of brug een tandheelkundig probleem op, zoals een gebarsten kies, afgebroken tand of ontbrekende tand. Aan de andere kant maakt een kroon of brug uw gebit een stuk fraaier.
Meer informatie over kronen en bruggen.

All-on-constructies

Met de all-on-constructies krijgt u kroonwerk en brugwerk over de gehele bovenkaak en/of onderkaak, vast op implantaten. U krijgt een perfecte pasvorm en uw gebit is rotsvast verankerd. Bijkomend voordeel is dat het oogt en aanvoelt zoals uw eigen tanden. Een duurzame investering waar u elke dag plezier van heeft.

Meer informatie over all-on-constructies.

Wat kan CDC Complete Tandzorg voor u betekenen?

Wilt u meer weten over een stralend wit gebit, met behoud van uw eigen tanden? Vraag dan een adviesgesprek aan. We luisteren goed naar uw wensen en zullen u eerlijk en uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Tijdens een adviesgesprek kunnen wij u adviseren en uitleggen hoe een cosmetische tandarts zorgt voor mooie, witte tanden waardoor u weer kunt stralen.

Weet u het na al deze informatie zeker? Is uw wens om weer mooie witte tanden te hebben? Maak dan een afspraak met één van onze cosmetische specialisten. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur.

Meer informatie?

U verdient een mooi én gezond gebit waar u trots op kan zijn. Kies voor kwaliteit, professionaliteit en maximaal comfort. Voordat kunt u niet meer stoppen met lachen! Vul onderstaand formulier in om meer informatie te krijgen.

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum  met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.