Tanden bleken

Naarmate we ouder worden, worden onze tanden geler. Zelfs al poetsen we tien keer op een dag! Tja, de ‘tand des tijds’! Maar geen nood, bij CDC Complete Tandzorg kunnen we een witter gebit gemakkelijk voor je realiseren.

Direct informatie over tanden bleken? Bel ons nu op: 088-232 82 85.

Niemand ontkomt eraan. Naarmate de jaren vorderen, verkleuren onze tanden. Dat proces verloopt nog wat sneller als u veel rookt en veel koffie, thee of alcohol drinkt.

Toch ziet u geregeld mensen van uw eigen leeftijd (of ouder) met een stralend wit gebit. Hoe kan dat? Simpel, deze mensen hebben hun tanden laten bleken.

Gele tanden? Tanden bleken is een snelle manier om uw tanden hun natuurlijke witte kleur terug te geven.

Ons advies voor tanden bleken

Laat het bleken van tanden doen bij in een tandartspraktijk en niet bij bijvoorbeeld een schoonheidssalon. Daar worden soms te hoge concentraties waterstofperoxide gebruikt, met schade aan het gebit tot gevolg. Dan heeft u wel stralend witte tanden, maar wordt de gezondheid van uw gebit mogelijk ook aangetast.

Een andere reden om naar een tandartspraktijk te gaan, is dat niet ieder gebit geschikt is om te worden gebleekt. Bijvoorbeeld als mensen overgevoelige tanden hebben, of medicijnen gebruiken waardoor het bleekmiddel niet goed werkt. Verder zijn sommige mensen allergisch voor waterstofperoxide. Daarom raden we thuis tanden bleken ook altijd af. Zoek een specialist zoals CDC Complete Tandzorg die niet alleen uw tanden witter kan maken maar ook een gezond gebit bewaakt.

Behandeling tanden bleken

  • Adviesgesprek om uw gebit te bekijken en om van u te horen wat uw wensen zijn. Niet ieder gebit is namelijk geschikt om te worden gebleekt en misschien zijn uw specifieke wensen op een andere manier wel beter te realiseren. U krijgt van ons een eerlijk behandeladvies met bijbehorende kosten.
  • Inventarisatie door een tandarts.
  • Schoonmaken van het gebit en indien nodig verwijderen van tandplak.
  • Binnen een uur wittere tanden.
  • Na de behandeling ontvangt u een goodiebag met nazorg producten.

Normaal gesproken twee tot drie jaar, mits u goed poetst en niet overmatig rookt en/of veel koffie, thee of alcohol drinkt.

Volmondig ja. Dat wil zeggen: bij CDC. De bleekmethode waar CDC mee werkt heeft een laag percentage waterstofperoxide (= bleekmiddel). De methode is veilig en geeft een goed resultaat.

Nee, de bleekbehandeling is gewoonlijk pijnloos. Een klein percentage mensen ervaart naderhand tijdelijk een lichte, doffe ‘pijn’ na de behandeling. Met een pijnstiller is deze pijn goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

Tanden worden met onze methode tot 9 nuances witter. Dit verschilt van persoon tot persoon. De resultaten hangen af van de kleur van uw tanden en andere omstandigheden. Zo reageert een ondoorzichtige, dikke tand beter op een bleekbehandeling dan een dunne, doorzichtige tand.

Kosten tanden bleken

Wilt u op een veilige en effectieve manier uw tanden laten bleken en weer een stralende lach? En wilt u daarnaast ook weten welke tarieven CDC Complete Tandzorg hanteert voor tanden bleken? De kosten voor tanden bleken haalt u er dubbel en dwars uit doordat u met stralend witte tanden bij ons de deur uitloopt. Met de juiste nazorg, door uzelf, kunt u jarenlang genieten van een mooi wit gebit! Direct een afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk op deze pagina.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te krijgen over tanden bleken.

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.