De angst dat ik niets meer zou proeven met mijn kunstgebit was gelukkig ongegrond!

Geschreven door: Lorette Laumans | 5 april 2016
Categorie: CDC nieuws & tips


Anneke Soetens 1

 

Iedere maand laten we een cliënt van CDC aan het woord. Deze maand spraken we met mevrouw Soetens over haar ervaringen met CDC Complete tandzorg.

Toen mevrouw Soetens ruim 10 jaar geleden bij CDC (narcose tandarts) kwam, werkte ze in de wijnbranche. Ze wist dat er iets aan haar gebit moest gebeuren en dacht dat een kunstgebit de enige oplossing zou zijn. Maar ze was bang dat ze door een kunstgebit minder zou kunnen proeven: “Tijdens het wijnproeven is smaak natuurlijk essentieel en er zitten ook smaakpapillen in het gehemelte. Ik was zo bang dat ik door het plaatje van het bovengebit mijn smaak zou verliezen. Gelukkig heeft CDC met mij meegedacht en kwamen ze met een andere oplossing, waarbij ik geen plaatje tegen mijn gehemelte heb. En ik ben hier nog iedere dag blij mee. Mijn angst was dus volledig ongegrond”

Tijdens het afronden van het gesprek laat mevrouw nog weten dat ze het zo fijn vindt dat CDC alles meteen regelt: “Je gaat bijvoorbeeld nooit zonder tanden de deur uit. En ik vond het prettig dat ze alles met mijn zorgverzekering hebben afgehandeld. CDC biedt echt complete tandzorg en daar rijd ik graag voor naar Best!”

Lorette Laumans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *