Ik voel me op mijn gemak bij CDC en wil niet meer naar een andere tandarts.

Geschreven door: Lorette Laumans | 18 april 2016
Tags:
Categorie: CDC nieuws & tips

Iedere maand laten we een cliënt van CDC aan het woord. Deze maand spraken we met Sippe Bron over zijn ervaringen met CDC Complete tandzorg.

De heer Sippe Bron is al sinds 2008 patiënt bij CDC. In het verleden was de heer Bron niet echt tevreden over zijn tandarts en meerdere malen zijn er behandelingen uitgevoerd die niet het gewenste resultaat opleverden. Daarnaast ontwikkelde Sippe angst voor de tandarts, omdat hij het ‘gedoe’ in zijn mond niet prettig vond.

De heer Bron heeft altijd een eigen boerenbedrijf gehad en toen zijn bedrijf verkocht werd aan zijn zoon is hij een hele andere weg in geslagen: de heer Bron ging de politiek in en heeft meerdere bestuurlijke functies bekleed. Iets wat de heer Bron nu nog steeds met veel plezier doet. Sippe Bron licht toe: “In mijn werk kom ik met veel mensen in aanraking en merkte dat ik het moeilijk vond om te lachen naar anderen en dat ik snel mijn hand voor mijn mond hield. Ik wilde graag mijn gebit laten opknappen maar de angst weerhield me hiervan. Nadat ik op internet ging zoeken op ‘angst voor de tandarts’, kwam ik uiteindelijk bij CDC uit.”

Sippe Bron

De heer Bron ervaart CDC als een professioneel bedrijf waar je als patiënt op een prettige manier begeleid wordt: “Tijdens mijn zoektocht op internet vielen me meteen de vele positieve recensies op en dat trok me over de streep om voor CDC te kiezen. Vanuit Friesland is het wel iedere keer een flink stuk rijden, maar ik heb het er graag voor over.” Verder geeft Sippe aan dat hij het prettig vond dat CDC alles in huis heeft en dat je op korte termijn geholpen kunt worden: “In principe kon ik direct na het adviesgesprek al in behandeling gaan, maar vanwege mijn angst ging dit toch te snel voor me. Ik kreeg van CDC de ruimte om mijn angst te overwinnen en daarna zijn alle afspraken ingepland. Ik vond het prettig dat ze mijn angst serieus namen en dat ik altijd zelf de beslissingen kon nemen.”

Inmiddels zijn alle behandelingen achter de rug en rijdt Sippe Bron ieder half jaar op en neer voor zijn halfjaarlijkse controle: ‘Het is zeker een flinke rit, maar ik voel me op mijn gemak bij CDC en ik wil niet meer naar een andere tandarts.” Dus de komende jaren mag CDC op de komst van de heer Bron rekenen en mogen de baliedames hem welkom heten!

Lorette Laumans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *