Narcose tandarts biedt oplossing bij tandarts angst

27 oktober 2016

Angst voor de tandarts is een steeds groter wordend probleem. CDC Complete Tandzorg biedt een geschikte oplossing bij tandartsangst, namelijk een tandartsbehandeling onder narcose. In dit artikel leest u meer over tandartsangst en de voordelen van een narcosebehandeling.

 

Tandarts angst

Onderzoek wijst uit dat 1 op de 25 Nederlanders angst heeft voor de tandarts. Veel mensen laten zich, ondanks de angst, gewoon bij hun eigen tandarts behandelen. Maar een grote groep is zo angstig, dat ze het tandartsbezoek al jaren uitstelt. Deze groep van ruim 800.000 mensen heeft al 5 tot 10 jaar geen tandarts meer gezien.

 

Angst voor de tandarts overwinnen

Angst voor de tandarts is dus een veelvoorkomend probleem: niets om u voor te schamen. Echter, het brengt wel veel ongemak en zelfs uitgebreide gebitsproblemen met zich mee. Hoe ernstiger de gebitsproblemen, hoe uitgebreider de tandartsbehandeling. Bij sommige mensen gaat dan ineens de knop om: ze willen van de pijn af, een mooi gebit, voluit kunnen lachen en probleemloos eten. Kortom: ze willen hun zelfvertrouwen terug.

 

Oplossing bij tandarts angst

Een geschikte oplossing bij tandarts angst is een tandartsbehandeling onder narcose in het speciale narcosecentrum van CDC. Narcose neemt de tandartsangst niet weg, maar de tandheelkundige problemen worden wél in 1x aangepakt. Zonder dat u er iets van merkt! En ervaring bij CDC leert dat, wanneer de grootste tandheelkundige problemen zijn verholpen onder narcose, meer dan 90% van de mensen een vervolgbehandeling op normale wijze laat uitvoeren.

Narcoseteam

Het narcoseteam bestaat uit een anesthesist, anesthesie-assistent, tandarts en een assistente.

Voordelen narcose behandeling

Het grote voordeel van een tandartsbehandeling onder narcose is dat de tandheelkundige problemen in 1x aangepakt worden. U kunt direct terecht bij CDC en er is geen wachtlijst. In korte tijd heeft u dus uw mondgezondheid weer op orde en is de stap veel kleiner om eenvoudige behandelingen onder normale omstandigheden uit te laten voeren. Bekijk de mogelijkheden van onze narcose tandarts.

 

U krijgt de beste zorg bij CDC

Het Narcosecentrum van CDC Complete Tandzorg heeft een officiële accreditatie van de NVA (De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie). Dit houdt in dat zowel de anesthesiologen als de ruimtes waarin de narcose behandelingen plaatsvinden, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn gecontroleerd en beoordeeld door de NVA. De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA) is een wetenschappelijke vereniging die de kwaliteit en veiligheid van de zorg aan de patiënt waarborgt. Door deze accreditatie bent u verzekerd van de beste zorg!

 

Past een narcose behandeling bij u?

Bent u al enige jaren niet meer naar de tandarts geweest en is er sprake van dusdanig achterstallig onderhoud waardoor u hinder ondervindt in het dagelijkse leven? Wilt u snel geholpen worden en in 1x van uw gebitsproblemen af, zonder dat u iets van de behandeling van onze angsttandarts mee krijgt? Dan past een tandheelkundige behandeling bij CDC onder narcose bij u!

Lorette Laumans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *