Alle tanden en kiezen laten trekken onder narcose

Voor de een is het een schrikbeeld, voor de ander een uitkomst: al je tanden laten trekken en een gebitsprothese laten plaatsen. Wat voor iedereen geldt is dat het belangrijk is dat dit gebeurt bij een team van experts die u kunt vertrouwen, zodat u weet dat u de beste behandeling krijgt. Zeker bij angst voor de tandarts. Het team van CDC Complete tandzorg staat in dat geval voor u klaar.

Bij CDC bieden wij u:

  • Veel ervaring bij het trekken van het gebit en plaatsen prothese
  • Begrip en geduld van de angsttandarts
  • Behandeling onder narcose
  • Eigen tandtechnisch laboratorium voor de best passende prothese
  • Het plaatsen van implantaten onder narcose of door angst tandarts
  • Het vervaardigen en plaatsen van een goed zittend klikgebit

Veel ervaring
Het laten trekken van het gehele gebit is een ingreep die veel ervaring vereist van uw tandarts. Bij CDC worden wekelijks mensen geholpen waarbij alle tanden en kiezen getrokken moeten worden. Doordat we bij CDC deze behandeling wekelijks uitvoeren, hebben onze tandarts veel ervaring opgebouwd en kunnen zij u snel en vakkundig helpen.

Angsttandarts
Onze angst tandartsen zijn gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten. We zijn niet zomaar een angsttandarts: wij doen dit al 15 jaar. Door ons specialisme op het gebied van angst voor de tandarts bezoeken mensen ons vanuit heel Nederland, zoals Breda, Den Bosch, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Zeeland. Waar u ook vandaan komt, bij ons bent u altijd welkom.

Alle tanden en kiezen laten trekken onder narcose
Veel mensen laten liever al hun tanden en kiezen trekken onder narcose, bij CDC maken we dit mogelijk met een korte wachttijd. Tevens is het onder narcose mogelijk om al uw tanden in een keer te trekken. Zelf krijgt u niks van de behandeling mee en als u weer wakker wordt zit uw nieuwe gebit er al meteen in.

Lees meer over: alle tanden en kiezen trekken

Gebitsprothese
Na het trekken van het gebit zal er een prothese geplaatst moeten worden. Bij CDC hebben wij een eigen tandtechnisch laboratorium waardoor wij u vakkundig kunnen helpen en zorgen voor een prothese die bij u past.

Implantaten
Wij krijgen veel vragen over het plaatsen van implantaten in de bovenkaak of onderkaak. Bij CDC zorgen wij ervoor dat het plaatsen van implantaten een pijnloze behandeling is, die zowel onder plaatselijke verdoving als narcose plaats kan vinden. Het resultaat is supersterk, duurzaam, zeer natuurgetrouw en voelt volkomen normaal aan.

Klikgebit
Door het plaatsen van implantaten kan een constructie worden gemaakt waarop het kunstgebit vastgeklikt wordt, een zogenoemd klikgebit. Deze methode wordt veelal toepast op de onderkaak, maar kan ook voor de bovenkaak een uitstekende oplossing zijn. Dit klikgebit zorgt ervoor dat u een vast constructie in uw mond heeft waarmee u alles kunt doen.

Afspraak maken
Bij CDC werken we eerst altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is er zodat we u en uw wensen beter kunnen leren kennen. Daarnaast is dit gesprek ook erg belangrijk om uw gebitssituatie in beeld te brengen en de mogelijke oplossing te bespreken. Voor een intakeafspraak kunt u dit formulier invullen of bellen met 0499 37 88 25.