Alles in huis voor een mooie lach

Sla je automatisch een hand voor je gezicht als je lacht? Praat je het liefst met je lippen over je tanden?
Mompel je daardoor? Of nog erger: Krijg je het spaans benauwd als mensen naar je mond kijken?
Grote kans dat je onzeker bent over je gebit als deze vragen je bekend voorkomen.

Als dé cosmetische tandarts van Nederland helpt CDC Complete Tandzorg je met het mooier maken van je gebit.
Zo lach jij binnenkort wél weer breeduit!

Onzeker over je gebit? Doe er iets aan!

Je hebt nooit gezondheidsproblemen met je gebit. Eten gaat pijn- en probleemloos, je hebt geen last van gaatjes en je tandvlees is kerngezond. Kortom: jouw gebit functioneert gewoon goed. Toch ben je onzeker over je gebit. Omdat jouw tanden met het jaar geler lijken te worden. Of omdat je je schaamt voor een ontbrekende, scheve of afgebroken tand.

Als je onzeker bent over je gebit, dan is dat een aanslag op je zelfvertrouwen. Je durft niet meer voluit te lachen en zoekt altijd naar manieren om je gebit te verbergen. Want je wil graag verzorgd en representatief overkomen. Hoe fijn zou het zijn als je daar vanaf bent? Met cosmetische tandheelkunde maakt CDC Complete Tandzorg je gebit weer mooi. We noemen dit ook wel esthetische tandheelkunde. Wij helpen je bij de volgende gebitsproblemen:

  • Scheve tanden
  • Verkleurde tanden
  • Afgebroken tanden
  • Ontbrekende tanden
tandarts last van bloedend tandvlees
Tanden bloot lachen

Jouw gebitsproblemen opgelost met cosmetische tandheelkunde

Wat zou het heerlijk zijn als je voortaan niet meer je hand voor de mond hoeft te houden als je praat. En als je wél met zelfvertrouwen je tanden bloot kunt lachten om een grap. Met een cosmetische behandeling bij CDC Complete tandzorg laten wij jouw gebit weer stralen.

Het mooier maken van jouw gebit kan op verschillende manieren. Wij maken je tanden witter door tanden te bleken of met facings. Dat zijn witte schildjes bovenop jouw tanden. Facings maken jouw tanden niet alleen witter, maar ook recht. Kronen en bruggen, eventueel op implantaten behoren ook tot de mogelijkheden. De cosmetische specialisten van CDC Complete Tandzorg adviseren je graag over de beste optie voor jouw gebit. 

Kronen en bruggen

Facings

Tanden bleken

Benieuwd naar ervaringen
van anderen?

Jan de Groot
Angstbehandeling

De medewerkers waren allemaal even lief en zorgzaam. Voor mij als angst patiënt was het echt een drempel om te gaan. Ik werd met zorg, een grap, en fijne gesprekken gerustgesteld.

Jo Plaisier
Narcosebehandeling

Als er één een schijterd is, ben ik het wel. En sinds CDC vind ik het zelfs gezellig om naar de tandarts te gaan met mijn vriendin.

Kim van Driel
Cosmetische behandeling

Karen is mijn tandarts. En heb nooit eerder zo'n fijne tandarts gehad. Ze is duidelijk en geeft goed advies. En bovendien een fijn persoon.

Saskia de Natris
Cosmetische behandeling

Ik was zo bang en iedereen daar heeft me gerustgesteld en waren heel lief en professioneel.... ik heb een super ervaring achter de rug.

Sharon Edson
Familie tandarts

Alles was goed en prettig. Je wordt altijd fijn geholpen en mocht je bij je halfjaarlijkse controle ook even een tandarts nodig hebben doen ze er alles aan om ook dat ogenblikkelijk te laten gebeuren.

Toos Pelster
Cosmetische behandeling

Zowel mijn man als ik zijn heel blij met tandarts Willem Baas. Altijd aardig, rustig en vakkundig.

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring met cosmetische tandheelkunde.
We zitten in regio EIndhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook zonder schaamte en met plezier wilt lachen.

Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een kliniek voor
cosmetische tandheelkunde heeft opgericht.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten
bieden wij jou de beste zorg en service.

Tandarts

Tandarts

Zorgconsulent

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog

Voortreffelijke zorg, altijd.

Als je besluit een behandeling bij een cosmetische tandarts te plannen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een kliniek die voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten woont in een straal van 40 tot 120 kilometer afstand van onze kliniek! 

Wil je weer met zelfvertrouwen lachen en wil je meer weten over een mooi wit en recht gebit? Vraag dan een intake gesprek aan. Tijdens een intake gesprek luisteren wij naar jouw wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden. Je ontvangt een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het behandeltraject.

tandzorg intake gesprek

1. Intake consult

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, verleden en wensen.

2. Behandelplan en begroting

Vooraf is duidelijk wat de behandeling inhoudt en wat de kosten zijn.

3. Start behandeltraject

Fijne begeleiding tijdens alle fases.
Op weg naar een gezond én mooi gebit.

4. Nazorg

Samen houden we je gebit gezond tijdens de periodieke controles.
Je krijgt uitgebreid advies.

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een behandeling bij een cosmetische tandarts te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Intake afspraak