Cosmetische tandheelkunde

Direct informatie over cosmetische tandheelkunde? Bel ons op: 088-232 82 85.

Stel, uw gebit functioneert naar wens. U kunt probleemloos eten, zonder pijn. U heeft gezonde tanden en uw tandvlees is in goede conditie.

Toch bent u niet blij. De reden: uw gebit is niet fraai. Bijvoorbeeld omdat van uw tanden stukjes zijn afgebroken. Of omdat uw tanden zijn verkleurd. 

Uw tanden doen geen pijn, maar maken u wel onzeker. Als u lacht, slaat u uit schaamte een hand voor de mond.

Kortom: ook al is er niet altijd een tandheelkundige noodzaak om in te grijpen, toch wilt u naar de tandarts. Omdat u weet dat er mogelijkheden zijn om een gebit mooier te maken. We spreken in dit verband van cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde.

Esthetische tandheelkunde

Bij CDC begrijpen we dat mensen niet alleen een gebit willen waarmee ze kunnen kauwen, maar ook een gebit waarmee ze kunnen pronken. Sterker nog: de vraag naar cosmetische tandheelkunde is de reden waarom CDC is opgericht. CDC staat voor ‘cosmetic dental care’. We hebben op dit vlak jarenlange ervaring.

CDC biedt u de volgende mogelijkheden:

Tanden bleken

Tanden verkleuren na verloop van tijd. Door ouderdom, maar ook onder invloed van eten, drinken en roken. Door ze te bleken krijgen uw tanden hun oorspronkelijke witheid terug.
Meer informatie over tanden bleken.

Facings

Facings zijn witte schildjes bovenop uw tanden. Ze maken uw tanden wit en recht. Een blijvende oplossing waarvan u jarenlang plezier hebt.
Meer informatie over facings.

John van Vught
“Mijn angst is nu een stuk minder”
Karin van Diepen
“CDC heeft begrip voor angst”

CDC, uw keuze:

Dé specialist voor uw gebit

Onze gekwalificeerde en ervaren professionals zorgen ervoor dat uw gebit positief bijdraagt aan uw uitstraling en zelfvertrouwen.

Innovatieve technologieën

Wij stellen hoge kwaliteit- en veiligheidsnormen. In onze tandkliniek werken wij met de allerbeste materialen en producten. Zo krijgt u een duurzame oplossing voor jarenlang plezier.

Persoonlijke begeleiding

Altijd een vertrouwd gezicht, uw eigen team van specialisten staat voor u klaar. Met alle specialisaties op één plek krijgt u een totaaloplossing die u volledig ontzorgt.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten waarderen ons met een 8.6. Daar zijn we trots op. Keer op keer zien wij het als uitdaging om cliënten met een blij en tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen kunt u zien als een combinatie van functionele en esthetische tandheelkunde. Aan de ene kant lost een kroon of brug een tandheelkundig probleem op, zoals een gebarsten kies of een afgebroken of ontbrekende tand. Aan de andere kant maakt een kroon of brug uw gebit een stuk fraaier.
Meer informatie over kronen en bruggen.

All-on-constructies

Met de all-on-constructies krijgt u kroon- en brugwerk over de gehele boven- en/of onderkaak, vast op implantaten. U krijgt een perfecte pasvorm, uw gebit is rotsvast verankerd en oogt en voelt als uw eigen tanden. Een duurzame investering waar u elke dag plezier aan beleeft.

Meer informatie over all-on-constructies.

Eerlijk advies

Wilt u meer weten over een stralend wit gebit, met behoud van uw eigen tanden? Vraag dan een adviesgesprek aan. We luisteren dan goed naar uw wensen en informeren u eerlijk en uitgebreid over de mogelijkheden. Dus als voor u een beugel de beste oplossing is, zullen we dat eerlijk zeggen. Ook al zit orthodontie (de discipline waar beugels onder vallen) niet in ons pakket.

Adviesgesprek

U verdient een mooi én gezond gebit waar u trots op kan zijn. Reserveer uw adviesgesprek. Onze specialisten leggen u meteen een persoonlijk gebitsmake-over plan voor. Kies voor kwaliteit, professionaliteit en maximaal comfort. Voordat kunt u niet meer stoppen met lachen!