Cosmetische tandheelkunde

Direct informatie over cosmetische tandheelkunde? Bel ons op: 088-232 82 85.

Stel, uw gebit functioneert naar wens. U kunt probleemloos eten, zonder pijn. Er zitten geen gaten in uw gebit. En uw tandvlees is in goede conditie.

Toch bent u niet blij. De reden: uw gebit is niet fraai. Bijvoorbeeld omdat van uw tanden stukjes zijn afgebroken. Of omdat uw tanden zijn verkleurd. Mogelijk als gevolg van alcohol of nicotine.

Uw tanden doen geen pijn, maar maken u wel onzeker. Als u lacht, slaat u uit schaamte een hand voor de mond.

Kortom: ook al is er geen tandheelkundige noodzaak om in te grijpen, toch wilt u naar de tandarts. Omdat u weet dat er mogelijkheden zijn om een gebit mooier te maken. We spreken in dit verband van cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde.

Esthetische tandheelkunde

Bij CDC begrijpen we dat mensen niet alleen een gebit willen waarmee ze kunnen kauwen, maar ook een gebit waarmee ze kunnen pronken. Sterker nog: de vraag naar cosmetische tandheelkunde is de reden waarom CDC is opgericht. CDC staat voor ‘cosmetic dental care’. We hebben op dit vlak jarenlange ervaring.

CDC biedt u de volgende mogelijkheden:

Tanden bleken

Tanden verkleuren na verloop van tijd. Door ouderdom, maar ook onder invloed van eten, drinken en roken. Door ze te bleken krijgen uw tanden hun oorspronkelijke witheid terug.
Meer informatie over tanden bleken.

Facings

Facings zijn witte schildjes bovenop uw tanden. Ze maken uw tanden wit en recht. Een blijvende oplossing waarvan u jarenlang plezier hebt.
Meer informatie over facings.

“Mijn angst is nu een stuk minder”
John van Vught
“CDC heeft begrip voor angst”
Karin van Diepen

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen kunt u zien als een combinatie van functionele en esthetische tandheelkunde. Aan de ene kant lost een kroon of brug een tandheelkundig probleem op, zoals een gebarsten kies of een afgebroken of ontbrekende tand. Aan de andere kant maakt een kroon of brug uw gebit een stuk fraaier.
Meer informatie over kronen en bruggen.

Eerlijk advies

Wilt u meer weten over een stralend wit gebit, met behoud van uw eigen tanden? Vraag dan een adviesgesprek aan. We luisteren dan goed naar uw wensen en informeren u eerlijk en uitgebreid over de mogelijkheden. Dus als voor u een beugel de beste oplossing is, zullen we dat eerlijk zeggen. Ook al zit orthodontie (de discipline waar beugels onder vallen) niet in ons pakket.

Adviesgesprek

Pijnloze behandelingen, hoge veiligheidsnormen, vakbekwaam team en geen angst meer voor de tandarts