Ervaringen

Jaarlijks schrijft CDC Complete Tandzorg ongeveer 2.100 nieuwe cliënten in. 94% van onze cliënten beveelt ons aan bij familie en vrienden. Wat zijn hun ervaringen met CDC Complete Tandzorg?
Lees hier enkele reviews.

Wim Dieks

“Vandaag een klein maar vervelend probleem met mijn klikgebit gemeld via een e-mail. Ik werd binnen een half uur al gebeld en mag maandag meteen komen om een en ander te verhelpen. Geweldige service en nazorg, dikke duim.”

Behandeling: Klikgebit

Sticker CDC Complete Tandzorg

Linda Croonen

“Vorige week was eindelijk het moment daar: de eindfase van de behandeling! Ik heb er lang naar uitgekeken, CDC bedankt voor alle goede zorgen!!”

Behandeling: Brug

Karin van Diepen

“Ik heb jaren de tandarts vermeden uit een steeds meer groeiende angst. CDC bood een optie om geheel vrijblijvend een plan op te stellen. In hun advertentie benadrukten ze dat ze begrip hebben voor de angst. Dat maakte dat ik een afspraak heb gemaakt. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ze maken waar wat ze vertellen te doen, met veel zorg en begrip voor je persoonlijke situatie.”

Behandeling: Angsttandarts

Monique Melis

“Ik wil je laten weten dat ik dolgelukkig ben met mijn nieuwe glimlach! Dankjewel Wibo (=klinisch prothese technicus), als geen ander versta jij je vak!”

Behandeling: Kunstgebit

Anne Huybregts

“Gisteren ben ik bij jullie langs geweest voor een adviesgesprek. Ik was erg zenuwachtig, maar het is me echt 100 % meegevallen. Ik kreeg bij iedereen een erg rustig en fijn gevoel, daarvoor allereerst bedankt!”

Behandeling: Intakegesprek

Henri Barten

“Afgelopen donderdag had ik een afspraak gemaakt, maandag kon ik meteen terecht. CDC gaat snel en efficiënt te werk. Binnen één uur is alles geregeld. Er is mij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden en kosten zijn. Rechttoe, rechtaan zonder poespas daar was ik naar op zoek.”

Behandeling: Intakegesprek

Jet Burg

“Ik ben zeer goed geholpen. De tandarts stelde mij zeer op mijn gemak en heeft mij geen pijn bezorgd. Ik heb al mijn tanden laten trekken, snijden en daarna implantaten laten zetten.”

Behandeling: Implantaat

Babs Kas

Jaren heb ik een bezoek uitgesteld door extreme angst. Als ik niet zo vriendelijk door iedereen geholpen was, dan was ik allang omgedraaid. Als ik zelfs met zo’n angst hier naartoe kan, dan zou iedereen naar CDC Complete Tandzorg toe moeten gaan. Super bedankt!”

Behandeling: Angsttandarts

John van Vught

“Ik ben sinds kort in behandeling bij CDC Complete Tandzorg. Ik ben iemand die redelijk angstig  is voor de behandelingen. Daardoor ben ik ook een groot aantal jaren niet geweest. Ik wil even melden dat deze angst een stuk minder is sinds ik bij CDC Complete Tandzorg in behandeling ben.  Dank daarvoor. Mijn drempel om te komen is in ieder geval een stuk lager.”

Behandeling: Tand trekken

Michel Zebregs

“Tandarts Willem heeft mijn volledige onderkaak tandvrij gemaakt. Vervolgens heeft hij zes implantaten geplaatst en mij een tijdelijk frame gegeven. Ik ben door zoveel lieve mensen ontvangen, van receptie tot verkoeverkamer. Ik wil Willem speciaal bedanken voor zijn inzet, kennis en kunde!! Nu rustig thuis mijmerend (bijna pijnloos), kan ik alleen maar zeggen: de enige die ik iets kan verwijten, dat ben ik zelf!  Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!!

Behandeling: Vaste brug op implantaten

Cleo van den Oever

“Hallo Karen (=tandarts). Ik wil je/jullie nog even bedanken voor alles. De goede zorgen en dat jullie er gewoon even voor mij waren toen ik het moeilijk had. Ook de ontvangst was erg fijn en die meneer met de pretogen die het infuus deed en het slaapmiddel. Die waren heel geruststellend. En dat alles lekker snel en professioneel ging. En jullie nog even kwamen na de behandeling. Verder dat toen ik wakker werd met pijn en misselijkheid hier gelijk iets aan gedaan werd. Erg fijn allemaal.”
“Ik ben blij dat het achter de rug is. De pijnstillers werken goed en daardoor valt alles reuze mee. Ben ook niet meer misselijk geweest. De angst ervoor is vele malen erger door al die gedachten die door je hoofd gaan. Het was niet mijn keuze en dat maakte het zo moeilijk. Ik wilde het maar niet geloven dat mijn tanden eruit zouden gaan. Maar goed ik ben nu wel blij dat ik aan mijn boventanden nooit geen kiespijn meer zal hebben.

Behandeling: Narcose behandeling

John Terburg

“Na 25 jaar werd het tijd om mijn tandartsangst te overwinnen. Door een ontsteking in mijn kaak had ik veel last van hoofdpijn. Op een gegeven moment was het genoeg. Ik wilde weer voluit kunnen lachen zonder mijn hand voor mijn mond te hoeven houden.
Op internet ging ik op zoek naar een tandarts die gespecialiseerd is in angstbehandelingen.
Zo kwam ik bij CDC Complete Tandzorg terecht. Ik las over de mogelijkheid om onder volledige narcose te gaan, dat sprak me aan. 
Door de klantvriendelijkheid voelde ik me op mijn gemak en durfde ik de stap te zetten om in behandeling te gaan. Ik ben blij met mijn vaste brug op implantaten in de onderkaak. Dit had ik al vele jaren eerder moeten doen.
Wat ik prettig vind is dat ik eigenlijk niet merk dat ik protheses draag. 
Ik kan alles weer eten en voluit lachen. Ik ben ook een stuk gezonder geworden doordat ik het eten beter kan kauwen. Mensen vragen aan mij hoe ik aan zo’n mooi gebit kom. Met plezier vertel ik dan over CDC. Tegenwoordig kom ik niet meer alleen naar de tandartspraktijk. Mijn partner en buurvrouw zijn inmiddels ook cliënt geworden bij CDC. Telkens als ik in de spiegel kijk dan lach ik weer naar mezelf om het prachtige resultaat te zien. Op zo’n moment denk ik nog steeds van; “wat een mooi tanden en wat een mooie lach.”
Ik kan nu weer volop genieten van het leven en ben ik die jongeman die ik wil zijn.”

Behandeling: Implantaten

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.
CDC Complete Tandzorg vertelt u graag welke aandacht úw gebit nodig heeft.

Adviesgesprek

Precies weten wat er nodig is? Plan een adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek onderzoeken we de staat van uw gebit en luisteren we naar uw klachten en wensen. We leggen u altijd verschillende oplossingen voor.