Ervaringen

Jaarlijks schrijft CDC Complete Tandzorg ongeveer 2.100 nieuwe cliënten in. 94% van onze cliënten beveelt ons aan bij familie en vrienden. Wat zijn hun ervaringen met CDC Complete Tandzorg? 

Lees hier enkele reviews.

Wim Dieks

“Vandaag een klein maar vervelend probleem met mijn klikgebit gemeld via een e-mail. Ik werd binnen een half uur al gebeld en mag maandag meteen komen om een en ander te verhelpen. Geweldige service en nazorg, dikke duim.”

Behandeling: Klikgebit

Kwaliteit en garantie beoordeling klanten

Linda Croonen

“Vorige week was eindelijk het moment daar: de eindfase van de behandeling! Ik heb er lang naar uitgekeken, CDC bedankt voor alle goede zorgen!!”

Behandeling: Brug

Karin van Diepen

“Ik heb jaren de tandarts vermeden uit een steeds meer groeiende angst. CDC bood een optie om geheel vrijblijvend een plan op te stellen. In hun advertentie benadrukten ze dat ze begrip hebben voor de angst. Dat maakte dat ik een afspraak heb gemaakt. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ze maken waar wat ze vertellen te doen, met veel zorg en begrip voor je persoonlijke situatie.”

Behandeling: Angsttandarts

Monique Melis

“Ik wil je laten weten dat ik dolgelukkig ben met mijn nieuwe glimlach! Dankjewel Wibo (=klinisch prothese technicus), als geen ander versta jij je vak!”

Behandeling: Kunstgebit

Anne Huybregts

“Gisteren ben ik bij jullie langs geweest voor een adviesgesprek. Ik was erg zenuwachtig, maar het is me echt 100 % meegevallen. Ik kreeg bij iedereen een erg rustig en fijn gevoel, daarvoor allereerst bedankt!”

Behandeling: Intakegesprek

Henri Barten

“Afgelopen donderdag had ik een afspraak gemaakt, maandag kon ik meteen terecht. CDC gaat snel en efficiënt te werk. Binnen één uur is alles geregeld. Er is mij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden en kosten zijn. Rechttoe, rechtaan zonder poespas daar was ik naar op zoek.”

Behandeling: Intakegesprek

Jet Burg

“Ik ben zeer goed geholpen. De tandarts stelde mij zeer op mijn gemak en heeft mij geen pijn bezorgd. Ik heb al mijn tanden laten trekken, snijden en daarna implantaten laten zetten.”

Behandeling: Implantaat

Babs Kas

Jaren heb ik een bezoek uitgesteld door extreme angst. Als ik niet zo vriendelijk door iedereen geholpen was, dan was ik allang omgedraaid. Als ik zelfs met zo’n angst hier naartoe kan, dan zou iedereen naar CDC Complete Tandzorg toe moeten gaan. Super bedankt!”

Behandeling: Angsttandarts

John van Vught

“Ik ben sinds kort in behandeling bij CDC Complete Tandzorg. Ik ben iemand die redelijk angstig  is voor de behandelingen. Daardoor ben ik ook een groot aantal jaren niet geweest. Ik wil even melden dat deze angst een stuk minder is sinds ik bij CDC Complete Tandzorg in behandeling ben.  Dank daarvoor. Mijn drempel om te komen is in ieder geval een stuk lager.”

Behandeling: Tand trekken

Michel Zebregs

“Tandarts Willem heeft mijn volledige onderkaak tandvrij gemaakt. Vervolgens heeft hij zes implantaten geplaatst en mij een tijdelijk frame gegeven. Ik ben door zoveel lieve mensen ontvangen, van receptie tot verkoeverkamer. Ik wil Willem speciaal bedanken voor zijn inzet, kennis en kunde!! Nu rustig thuis mijmerend (bijna pijnloos), kan ik alleen maar zeggen: de enige die ik iets kan verwijten, dat ben ik zelf!  Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen!!

Behandeling: Vaste brug op implantaten

John Terburg

“Na 25 jaar werd het tijd om mijn tandartsangst te overwinnen. Door een ontsteking in mijn kaak had ik veel last van hoofdpijn. Op een gegeven moment was het genoeg. Ik wilde weer voluit kunnen lachen zonder mijn hand voor mijn mond te hoeven houden.
Op internet ging ik op zoek naar een tandarts die gespecialiseerd is in angstbehandelingen.
Zo kwam ik bij CDC Complete Tandzorg terecht. Ik las over de mogelijkheid om onder volledige narcose te gaan, dat sprak me aan. 
Door de klantvriendelijkheid voelde ik me op mijn gemak en durfde ik de stap te zetten om in behandeling te gaan. Ik ben blij met mijn vaste brug op implantaten in de onderkaak. Dit had ik al vele jaren eerder moeten doen.
Wat ik prettig vind is dat ik eigenlijk niet merk dat ik protheses draag. 
Ik kan alles weer eten en voluit lachen. Ik ben ook een stuk gezonder geworden doordat ik het eten beter kan kauwen. Mensen vragen aan mij hoe ik aan zo’n mooi gebit kom. Met plezier vertel ik dan over CDC. Tegenwoordig kom ik niet meer alleen naar de tandartspraktijk. Mijn partner en buurvrouw zijn inmiddels ook cliënt geworden bij CDC. Telkens als ik in de spiegel kijk dan lach ik weer naar mezelf om het prachtige resultaat te zien. Op zo’n moment denk ik nog steeds van; “wat een mooi tanden en wat een mooie lach.”
Ik kan nu weer volop genieten van het leven en ben ik die jongeman die ik wil zijn.”

Behandeling: Implantaten

Maurice van Oosterhout

“Ik kom graag langs bij CDC Complete Tandzorg. Mijn nare ervaring met de tandarts is ontstaan op het moment dat mijn kies afbrak. Er werd een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd terwijl ik een ontsteking had. Dit zorgde voor een enorme kiespijn en angst voor de tandarts.
Tijdens het zoeken op internet kwam ik bij CDC Complete Tandzorg uit. Ik nam meteen het initiatief om naar CDC te bellen en een intake afspraak vast te leggen. Tijdens het aangenaam telefoongesprek kreeg ik meteen een goed gevoel.
Mijn bezoek bij CDC zorgde voor een ommekeer. Ik heb mijn angst bij CDC volledig overwonnen. Zelfs zonder narcose heb ik de behandeling ondergaan. Het team van CDC nam mijn angst serieus, geduldig werd uitgelegd welke soort behandeling voor mij geschikt was. Ik kan jullie zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Ik ben jullie erg dankbaar. Ik raad iedereen aan om naar CDC te gaan. Ook mensen uit mijn nabije omgeving, geef ik dit advies. Bedankt CDC, jullie hebben ervoor gezorgd dat iemand met zulke angst graag naar de tandarts komt.”

Behandeling: Vullingen

Rob Sekhuis

“Gisteren is mijn bovenplaatje aangepast door Wibo (KPT’er). Even een paar afdrukjes gemaakt en aan het einde van de middag was het plaatje weer klaar. Aangepast dus, na het trekken van een kies een paar weken eerder. Ik heb hier erg veel respect voor. Hij paste en ’s avonds heb ik er nog eens goed naar gekeken. Ongelooflijk vakmanschap ligt hier aan ten grondslag. Veel bewondering!”

Behandeling: Kunstgebit

Kitty van Tilborg

“Alles onder één dak, dat is voor mij essentieel. Stel je voor dat je na een behandeling nog 5 dagen zonder tanden thuis zit. Dat is toch het schrikbeeld voor iedereen. Gelukkig verlaat je hier nooit zonder tanden de tandartspraktijk. Van scan tot aan het gewenste resultaat. Zo werken ze bij CDC.

In 2010 had ik last van parodontitis (tandvleesontsteking) in mijn bovenkaak. Destijds was het advies om mijn tanden en kiezen te verwijderen omdat slechte bacteriën het kaakbot aantastten. Toen ik dat hoorde moest ik wel een aantal keren slikken. De behandeling zelf is me 100% meegevallen, alleen moest ik wel erg wennen aan mijn nieuwe noodprothese. Ik vond het onprettig om met een noodprothese rond te lopen. Het was vooral een belemmering in mijn werk. Als managementconsultant/executive coach is het van belang, dat ik duidelijk te verstaan ben en mijn stem goed hoorbaar is. Zeker als ik grote groepen moet toespreken. Ook het afbijten en kauwen van een stokbroodje was een hele opgave. Uiteindelijk kreeg ik mijn klikgebit in de bovenkaak. En die is ‘op en top’ en met zorg gemaakt door Koen. Je ziet niet dat het een prothese is. Voorheen stonden mijn tanden niet helemaal recht. Nu ook niet. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Bij CDC vind ik het prettig dat ze rekening houden met mijn agenda en projecten. Samen met tandarts Krzysztof plan ik afspraken in op momenten dat het mij gelegen komt. Zo zie ik ook altijd hetzelfde gezicht als ik in de tandartsstoel lig. Krzysztof is een goede tandarts. Wat hem zo goed maakt? Kijk iedereen kan kwalitatieve producten leveren maar je onderscheidt jezelf pas echt als je meedenkt met de cliënt. Hij vraagt echt wat je belangrijk vindt en denkt mee over een passende oplossing, zowel bij de behandelingen als bij de planning. Kortom; een stralende lach verkoopt zichzelf!”

Behandeling: Klikgebit 

Marco Seinstra

“Geacht CDC Team,
Gisteren geweest voor een volledige extractie onder narcose en het plaatsen van een immediaat. Ik wil ieder bedanken die mij, ondanks mijn angst, op het gemak heeft proberen te stellen. Speciaal dank aan Zemarak en Hans (en zijn collega) die mij gisteren uitstekend hebben geholpen. Ik wens ieder fijne feestdagen, ik ga werken aan de ongemakken maar de feestdagen wel in met een lach op mijn gezicht. Tot volgend jaar, de knieën zullen dan vast minder knikken. 

Behandeling: Narcose

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.
CDC Complete Tandzorg vertelt u graag welke aandacht úw gebit nodig heeft.

Adviesgesprek

Wilt u ook net als onze cliënten een stralende lach?
Wij knappen u gebit weer op!
Tijdens een adviesgesprek vertellen wij u hoe wij u gaan helpen. Onze specialisten onderzoeken uw gebit en luisteren naar uw wensen. Zij leggen direct een behandelplan en een begroting aan u voor.
U verdient het om trots te zijn op een stralende lach!