Esthetische tandheelkunde

Wellicht vindt u uw tanden niet mooi: de vorm is lelijk, ze zijn te geel of er zijn tanden beschadigd door bijvoorbeeld een val. Dan biedt esthetische – ofwel cosmetische tandheelkunde – een oplossing. Onder deze verzamelnaam vallen meerdere soorten behandelingen zoals het bleken van uw tanden of het plaatsen van kroon-en brugwerk. CDC Complete Tandzorg biedt vele (gespecialiseerde) behandelingen om uw gebit weer mooi te maken. Wij bieden een passende oplossing, zodat u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt.

 

Wittere tanden
Om wittere tanden te krijgen, zijn meerdere oplossingen mogelijk. Denk hierbij aan het reinigen of het bleken van uw tanden.

 

Mooiere tanden
Als u de vorm of de stand van uw tanden niet mooi vindt, zijn kronen en/of bruggen een geschikte oplossing. U krijgt hiermee niet alleen een duurzaam resultaat, maar u kunt tevens weer voluit lachen en weer vol zelfvertrouwen naar uzelf in de spiegel kijken. Bij CDC Complete Tandzorg heeft u veel inspraak in uw behandeling. Verder beschikt CDC over een eigen tandtechnisch laboratorium, waardoor we aan alle wensen tegemoet kunnen komen en producten van hoge kwaliteit leveren. Tevens zijn onze medewerkers hoog opgeleid en zeer ervaren waardoor ze u het beste advies en behandeling kunnen geven. Bij CDC treft u dit alles onder één dak!

 

Kosten esthetische behandelingen
CDC Complete Tandzorg werkt met de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl ). De kosten van een behandeling hangen sterk af van de situatie van uw gebit en de moeilijkheidsgraad van de behandeling. Om deze reden werkt CDC met een kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit gesprek beoordelen wij de status van uw gebit aan de hand van gebitsfoto’s. Wanneer u besluit om de geadviseerde behandeling te laten uitvoeren, dan worden er wel kosten berekend. Ook hiervoor hanteert CDC de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1