Facings

Direct informatie over facings? Bel ons nu op: 088-232 82 85.

Stel, u heeft een gezond gebit. Het doet wat het moet doen. Kauwen gaat goed, zonder pijn. Ook het tandvlees geeft geen problemen. Maar dat was het dan ook wel.  

Zorgeloos schaterlachen, met uw mond ver open? Dat doet u liever niet. U schaamt zich voor uw tanden. Bijvoorbeeld omdat ze scheef staan, verkleurd zijn of zijn afgebroken.

Kortom: uw gebit is te goed om volledig te vervangen, maar te slecht om mee te pronken.

U wilt weer mooi, frisse en witte tanden. Wat nu? Facings!

Een facing is een dun schildje van composiet (een kunststof) of porselein, dat op een bestaande tand wordt aangebracht. Dankzij het plaatsen van facings op uw verkleurde of beschadigde tanden krijgt u een mooi en recht gebit. Meer weten? Onze tandartsen geven u graag persoonlijk advies. 

Kiertjes, afgebroken hoekjes, tanden die scheef staan: met facings behoren al deze problemen tot het verleden. Uw gebit ziet er fantastisch uit!

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.

Zijn facings altijd mogelijk?

Vaak wel, maar niet altijd. Welke mogelijkheden voor u het beste zijn, bespreken wij graag met u tijdens een adviesgesprek

Adviesgesprek

Pijnloze behandelingen, hoge veiligheidsnormen, vakbekwaam team en geen angst meer voor de tandarts

Voor- en nafoto's

Cosmetisch-11
Cosmetisch-10
Cosmetisch-1