Perfect resultaat bij complexe gebitsproblemen

U loopt al jaren rond met een slecht gebit en u ervaart dagelijks pijn, ongemakken tijdens het eten en nare geurtjes. U durft uw tanden niet meer te laten zien, waardoor uw zelfvertrouwen is afgenomen. U weet dat er dringend iets moet gebeuren, maar u ziet enorm op tegen de behandeling. CDC Complete Tandzorg biedt de oplossing: wij helpen u van uw slechte gebit af, desgewenst onder narcose. Wij garanderen direct resultaat, zonder ook maar een moment zonder tanden te zitten.

 

CDC Complete Tandzorg heeft ruim 18 jaar ervaring in het behandelen van complexe gebitsproblemen. Onze deskundige tandartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met (tandarts)angst. Niet alleen bent u na de behandeling verlost van pijn en ongemakken, maar kunt u weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken!

 

Wist u dat een goede mondgezondheid tevens bijdraagt aan een goede algemene gezondheid? Dat maakt het des te belangrijker om uw mondgezondheid op orde te krijgen en zo snel mogelijk met een behandeling te starten.

 

Kan CDC mij helpen?
Iedereen is welkom bij CDC Complete Tandzorg. Ook als u zeer angstig bent of als er veel achterstallig onderhoud is. U moet er wel rekening mee houden dat een uitgebreide gebitsbehandeling onder narcose bepaalde kosten met zich meebrengt. Uw zorgverzekering zal een gedeelte vergoeden, maar u betaalt ook een eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van vele factoren.

 

Goede klantbeoordelingen
CDC Complete Tandzorg behandelt jaarlijks duizenden cliënten. En dit tot volle tevredenheid van deze cliënten. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt namelijk dat ruim 94% ons aanbeveelt en dat CDC wordt gewaardeerd met een 8,6.

 

Adviesgesprek
De eerste stap is het adviesgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er niet behandeld, maar luisteren wij naar uw gebitswensen en ontvangt u een kostenbegroting. Bij CDC staat u als cliënt centraal. Wij houden rekening met uw eventuele tandartsangst en uw budget. U bent verzekerd van een eerlijk, vrijblijvend advies en bepaalt zelf of u de vervolgstap zet!

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1