Een totaaloplossing voor een compleet, nieuw, gezond gebit

Ben je je gebitsproblemen ook beu? Heb je regelmatig erge pijn?
Mis je tanden of kiezen en wil je eindelijk van deze ellende af?
Als dé gebitsrenovatie tandarts van Nederland helpt CDC Complete Tandzorg je hierbij.
Ze kijken naar je hele gebit en maken dat helemaal gezond én mooi.
En ben je erg bang daarvoor, dan kan het eventueel onder narcose.

Erg slecht gebit? Blijf er niet mee rondlopen.

Je ervaart al jaren gebitsproblemen. Wellicht ontbreken er tanden of kiezen of zijn ze aangetast. Je smaak is misschien ook niet meer fris omdat je waarschijnlijk ontstekingen hebt. Eten gaat moeilijk en de kans is groot dat je je zo schaamt dat je niet eens meer naar de tandarts durft. Kortom: jouw gebit en mond is ongezond en een totale gebitsrenovatie is nu aan de orde.

Hoog tijd om hier iets aan te doen! Waarschijn is je tandvlees ook ontstoken. Een ongezonde mond veroorzaakt niet alleen gebitsproblemen, maar wordt ook in verband gebracht met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten, reumatoïde artritis en vroeggeboorte. (Bron NVvP

Uiteraard wil je niets liever dan een gezond gebit. Je hebt er misschien al vanalles al aan gedaan. Er zijn allerlei oorzaken waarom een gebit achteruit kan gaan.

Erfelijkheid, ziekten en medicijngebruik kunnen een oorzaak zijn, maar ook voeding, drank, drugsgebruik, slechte verzorging. Of heb je door enorme angst voor de tandarts al jarenlang geen controle en reiniging meer gehad? Er zijn dus allerlei redenen, die heel vaak voorkomen, waardoor het gebit zo achteruit gaat en er een wens ontstaat voor een complete nieuw gezond gebit. Want dat is wat je wil. 

De gebitsrenovatie tandartsen van CDC Complete Tandzorg behandelen jaarlijks honderden mensen met dit probleem en wens. Meestal in combinatie met de narcose tandarts. Wij helpen je bij de volgende gebitsproblemen:

  • Aangetaste tanden (tandbederf)
  • Aantal ontbrekende tanden
  • Losse tanden
  • Erge tandvleesproblemen
tandarts zeer pijnlijk tandvlees
tandarts opg machine

Onze gebitsrenovatie tandartsen helpen je graag

Wat zou het heerlijk zijn als je geen pijn meer hebt en voluit weer kan lachen. Met een gebitsrenovatie behandeling van CDC Complete Tandzorg maken wij jouw mond weer gezond.

Het gezond maken van jouw gebit kan op verschillende manieren. Het hangt af van jouw gebitssituatie en van je ervoor over hebt. Het komt heel vaak voor dat er nog slechts een paar, ongezonde, tanden of kiezen aanwezig zijn. In dat geval is het trekken aan de orde en het aanmeten van een gebitsprothese. Als de kaken dusdanig slinken kan vervolgens een klikprothese, een kunstgebit op implantaten, een oplossing zijn. Maar ook met implantaten, kroon-en brugwerk kan een mooie gebitsrenovatie gemaakt worden. 

De gebitsrenovatie tandartsen van CDC Complete Tandzorg adviseren je graag over de beste optie voor jouw gebit. 

Benieuwd naar ervaringen
van anderen?

Jan de Groot
Angstbehandeling

De medewerkers waren allemaal even lief en zorgzaam. Voor mij als angst patiënt was het echt een drempel om te gaan. Ik werd met zorg, een grap, en fijne gesprekken gerustgesteld.

Jo Plaisier
Narcosebehandeling

Als er één een schijterd is, ben ik het wel. En sinds CDC vind ik het zelfs gezellig om naar de tandarts te gaan met mijn vriendin.

Kim van Driel
Cosmetische behandeling

Karen is mijn tandarts. En heb nooit eerder zo'n fijne tandarts gehad. Ze is duidelijk en geeft goed advies. En bovendien een fijn persoon.

Saskia de Natris
Cosmetische behandeling

Ik was zo bang en iedereen daar heeft me gerustgesteld en waren heel lief en professioneel.... ik heb een super ervaring achter de rug.

Sharon Edson
Familie tandarts

Alles was goed en prettig. Je wordt altijd fijn geholpen en mocht je bij je halfjaarlijkse controle ook even een tandarts nodig hebben doen ze er alles aan om ook dat ogenblikkelijk te laten gebeuren.

Toos Pelster
Cosmetische behandeling

Zowel mijn man als ik zijn heel blij met tandarts Willem Baas. Altijd aardig, rustig en vakkundig.

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring als gebitsrenovatie tandarts.
We zijn gevestigd in Best, regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Wij snappen als geen ander dat je niet alleen een goed functionerend gebit wilt,
maar dat je ook heel bang bent voor de behandeling.

Dat is dan ook precies de reden waarom CDC Complete Tandzorg een narcose centrum heeft
opgericht voor deze restauratieve gebitsbehandelingen.
Met een team van bijna 70 ervaren medewerkers en tandheelkundig specialisten bieden wij
jou de beste zorg en service.

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog

Voortreffelijke zorg, altijd.

Als je besluit een behandeling bij een gebitsrenovatie tandarts te nemen, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een kliniek met specialisten die voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. En dat zij daar met liefde wat langer voor in de auto zitten blijkt: driekwart van onze cliënten woont in een straal van 40 tot 120 kilometer afstand van onze kliniek! 

Wil je weer een gezond gebit en precies weten wat er met jouw persoonlijke gebitssituatie en budget mogelijk is? Vraag dan een intake gesprek aan. Tijdens een intake gesprek luisteren wij naar jouw wensen en adviseren wij je over de mogelijkheden. Je ontvangt een behandelvoorstel en een begroting van onze zorgconsulenten. Zij leggen je alles haarfijn uit en begeleiden je gedurende het hele behandeltraject.

tandarts kosten

1. Intake consult

Diagnose, röntgen, onderzoek, luisteren naar  problemen, verleden en wensen.

2. Behandelplan en begroting

Vooraf is duidelijk wat de behandeling inhoudt en wat de kosten zijn.

3. Start behandeltraject

Fijne begeleiding tijdens alle fases.
Op weg naar een gezond én mooi gebit.

4. Nazorg

Samen houden we je gebit gezond tijdens de periodieke controles.
Je krijgt uitgebreid advies.

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt voordat je besluit een behandeling bij een gebitsrenovatie tandarts te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Intake afspraak