Gezondheidsverklaring

Wij verzoeken u vriendelijk om deze vragenlijst in te vullen. Het is voor ons én voor u van belang dat uw tandarts op de hoogte is van uw gezondheidstoestand. Uw antwoorden vallen onder het medisch beroepsgeheim en worden uiteraard discreet behandeld.

Uw mondgezondheid kan (sterk) beïnvloed worden door een aantal ziekten en het gebruik van bepaalde medicatie. Daarom is het voor uw tandarts belangrijk hiermee rekening te houden in het opstellen van een passend behandelplan.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van deze gezondheidsvragenlijst, dan is er de mogelijkheid om de gezondheidsvragenlijst samen met de zorgconsulent in de kliniek in te vullen, voorafgaand aan uw intake gesprek.

Gezondheidsverklaring

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.