Uw uitstraling

Een mooi gebit geeft zelfvertrouwen.
Met een zelfverzekerde lach presenteert u zichzelf.
Vol trots kunt u uw verzorgde tanden weer laten zien aan uw omgeving.
Uw glimlach bevestigt uw geluk en succes.

Uw glimlach

Uw gebit functioneert prima maar uw tanden en kiezen mogen weer schitteren. Wat uw gebit nodig heeft is een opknapbeurt.

Door de jaren heen zijn uw tanden wat verkleurd. Witte tanden zorgen ervoor dat u jong en fris oogt. Wellicht is uw tand of kies afgebroken, gebarsten of zelf verloren gegaan. U krijgt een zelfverzekerd gevoel als uw gebit weer compleet is en uw tanden en kiezen er hetzelfde uitzien. Wilt u liever rechte tanden? Ook dat kan met cosmetische tandheelkunde.

Wat uw wens ook is, CDC helpt u deskundig, efficiënt én pijnloos. U verdient het om trots te zijn op uzelf.

CDC, uw keuze:

Dé specialist voor uw gebit

Met twintig jaar ervaring zorgen onze gekwalificeerde en ervaren professionals ervoor dat uw gebit positief bijdraagt aan uw uitstraling en zelfvertrouwen.

Innovatieve technologieën

Wij stellen hoge kwaliteit- en veiligheidsnormen. In onze tandkliniek werken wij met de allerbeste materialen en producten. Zo krijgt u een duurzame oplossing voor jarenlang plezier.

Persoonlijke begeleiding

Altijd een vertrouwd gezicht, uw eigen team van professionals staat voor u klaar. Met alle specialisaties op één plek krijgt u een totaaloplossing die u volledig ontzorgt.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten waarderen ons met een 8.6. Daar zijn we trots op. Keer op keer zien wij het als uitdaging om cliënten met een blij en tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.

Uw gebit

Onze specialisten zorgen ervoor dat u representatief voor de dag kan komen. Met verzorgde tanden presenteert u zich op een manier die aansluit bij uw gewenste imago. Maar welke mogelijkheden heeft u om uw gebit er beter uit te laten zien? Binnen cosmetische tandheelkunde vallen verschillende behandelingen:  

  • Een natuurlijke uitstraling met kronen. Kronen zijn niet te onderscheiden van uw eigen tanden en kiezen. Bij CDC beslist u mee over de kleur en vorm van uw nieuwe tanden.
  • Dankzij een brug wordt uw gebit weer één geheel. De ruimte tussen uw tanden of kiezen wordt hiermee opgevuld. Zo oogt u weer aantrekkelijk.
  • Een nieuw uiterlijk met facings.  Facings zetten uw tanden en kiezen recht en egaliseren de kleur en vorm.
  • Met tanden bleken krijgen uw tanden een witte kleur.  Zo krijgt u een stralende lach.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u, bijvoorbeeld met facings, witte tanden krijgt. Tanden bleken hoeft niet voor u dé oplossing te zijn. Vandaar dat wij u graag uitnodigen voor een adviesgesprek. Voor een beste advies bekijken onze specialisten eerst uw gebit. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Adviesgesprek

U verdient een mooi én gezond gebit waar u trots op kan zijn. Reserveer nú uw adviesgesprek.
Onze specialisten leggen u meteen een persoonlijk gebitsmake-over plan voor. Kies voor kwaliteit, professionaliteit en maximaal comfort. Voordat u het weet lacht u (weer) vol zelfvertrouwen!