Implantaten

Stel, u wilt een huis bouwen. Een prachtige, ruime woning. Fonkelnieuw. Wat is het eerste wat u doet? Zorgen voor een stabiele fundering, zodat uw huis stevig staat!

Zo is het ook bij gebitsprotheses. Wilt u jarenlang plezier kunnen hebben van een stevig verankerd gebit, dan moet die prothese goed kunnen worden vastgezet op uw kaken. Daarom brengen we in uw kaken zogenaamde implantaten in: kunstwortels die uw eigen tandwortels vervangen en die uw gebitsprothese dragen.

Soms lukt het niet om implantaten te zetten. Bijvoorbeeld omdat het kaakbot niet sterk genoeg is, of omdat het bot rond het implantaat niet aangroeit. Ook komt het voor dat een implantaat na verloop van tijd loslaat. Mogelijke oorzaken zijn roken, medicijngebruik (met name chemotherapie) en botontkalking (osteoporose).

CDC Complete Tandzorg is een expert op het gebied van implantaten. Cijfers onderstrepen dat.

Landelijk is het slagingspercentage voor het plaatsen van implantaten ongeveer 93%. Met andere woorden: van de honderd geplaatste implantaten laten er vroeger of later zeven weer los.

Hoe zit dat bij CDC? CDC Complete Tandzorg heeft drie implantologen in dienst. Toppers in hun vakgebied. Hun succespercentage is bijna 99%! Bizar hoog.

De kans dat u in Nederland een implantoloog vindt die betere rapportcijfers kan overleggen, is miniem. 

Een goede prothese is een prothese die vastzit en geen pijn doet. Dat begint bij een goed implantaat. Kies daarom voor een implantaat van CDC Complete Tandzorg.

Kosten implantaten

Hier vindt u aanvullende informatie over de kosten van implantaten.

Heeft u voldoende informatie? Plan dan snel een afspraak in voor een adviesgesprek.

All-on-4-2
  • Dé kliniek van Nederland
  • Klanttevredenheid van 8,6
  • Uniek narcose centrum
“Op mijn gemak gesteld”
Jet Burg
“Mijn angst is nu een stuk minder”
John van Vught