Implantaten

Direct informatie over implantaten? Bel ons nu op: 088-232 82 85.

Stel, u wilt een huis bouwen. Een prachtige, ruime woning. Fonkelnieuw. Wat is het eerste wat u doet? Zorgen voor een stabiele fundering, zodat uw huis stevig staat!

Zo is het ook bij gebitsprotheses. Wilt u jarenlang plezier kunnen hebben van een stevig verankerd gebit, dan moet die prothese goed kunnen worden vastgezet op uw kaken. Daarom brengen we in uw kaken zogenaamde implantaten in: kunstwortels die uw eigen tandwortels vervangen en die uw gebitsprothese dragen.

Soms lukt het niet om implantaten te zetten. Bijvoorbeeld omdat het kaakbot niet sterk genoeg is, of omdat het bot rond het implantaat niet aangroeit. Ook komt het voor dat een implantaat na verloop van tijd loslaat. Mogelijke oorzaken zijn roken, medicijngebruik (met name chemotherapie) en botontkalking (osteoporose).

CDC Complete Tandzorg is een expert op het gebied van implantaten. Cijfers onderstrepen dat.

Landelijk is het slagingspercentage voor het plaatsen van implantaten ongeveer 93%. Met andere woorden: van de honderd geplaatste implantaten laten er vroeger of later zeven weer los.

Hoe zit dat bij CDC? CDC Complete Tandzorg heeft drie implantologen in dienst. Toppers in hun vakgebied. Hun succespercentage is bijna 99%! Bizar hoog.

De kans dat u in Nederland een implantoloog vindt die betere rapportcijfers kan overleggen, is miniem. 

Een goede prothese is een prothese die vastzit en geen pijn doet. Dat begint bij een goed implantaat. Kies daarom voor een implantaat van CDC Complete Tandzorg.

Jet Burg
“Op mijn gemak gesteld”
John van Vught
“Mijn angst is nu een stuk minder”

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.

Kosten implantaten

Hier vindt u aanvullende informatie over de kosten van implantaten.

Heeft u voldoende informatie? Plan dan snel een afspraak in voor een adviesgesprek.

Cliënt review

“Diepe buiging voor Wibo die vandaag de rebase heeft verzorgd van mijn immediaat. Top werk! Lachen ging al prima. Bijten, kauwen en eten nu ook weer helemaal top!
Inmiddels ga ik er vanuit dat het met de definitieve prothese ook zo voorspoedig verloopt. Ik heb alle vertrouwen in de medewerkers. Dat het wat langer duurde is ruimschoots goedgemaakt door het resultaat! Dank!”
– Marco –

Adviesgesprek

Pijnloze behandelingen, hoge veiligheidsnormen, vakbekwaam team en geen angst meer voor de tandarts.