Inschrijven in onze tandarts / mondzorgpraktijk

Zoek je een nieuwe tandarts voor jou en eventueel jouw partner, gezin of familie? Dan ben je bij CDC Complete Tandzorg op het juiste adres. 

Al meer dan 20 jaar behandelen wij duizenden patiënten per jaar. Ieder met een eigen tandarts verleden en een wens voor een gezond en mooi gebit. Wij zijn dus een gespecialiseerde tandheelkundige kliniek en ervaren in allerlei soorten tandheelkundige behandelingen.

Een fijn gevoel om hierbij ingeschreven te zijn.

Dit kan je bij CDC Complete Tandzorg verwachten na je inschrijving.

Werkwijze inschrijving tandartspraktijk

De eerste afspraak vindt bij de tandarts plaats. We willen jou (en je eventuele partner of gezin) leren kennen. Wat zijn je wensen?
Als je altijd ieder half jaar naar de tandarts bent geweest, is je gebit waarschijnlijk in goede conditie. Is dit niet het geval, dan zullen we alsnog een intake afspraak
 inplannen en een eventueel behandelplan voorstellen.

Je kan je dossier opvragen bij je huidige tandarts, inclusief gemaakte röntgenfoto’s en die aan ons overhandigen. Dit is niet noodzakelijk. Wij kunnen ook röntgenfoto’s maken en starten met een nieuw dossier.

De tandarts controleert en reinigt je gebit en geeft je eventueel nog een advies in het onderhoud. De volgende afspraak voor periodieke controle kan vervolgens ingepland worden bij één van onze mondhygiënisten, (paro) preventie assistenten. De tandarts geeft hierin perfect advies. De frequentie van de periodieke controles wordt na iedere afspraak geadviseerd en we plannen graag deze afspraak direct met je na afloop in.

Inschrijven praktijk

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.