Intake afspraak maken

Wat is jouw speciale gebitswens? Vertel het ons tijdens een intake afspraak!

Zoek je een nieuwe, hele gespecialiseerde tandarts voor jouw gebitsprobleem en wens? Dan ben je bij CDC Complete Tandzorg op het juiste adres. 

Al meer dan 20 jaar behandelen wij duizenden patiënten per jaar. Ieder met een eigen tandarts verleden en een wens voor een gezond en mooi gebit. Geen verhaal is ons vreemd. 

Dit kan je tijdens de intake afspraak bij CDC Complete Tandzorg verwachten.

Werkwijze intake afspraak

Tijdens de ontvangst nemen we een aantal persoonlijke gegevens met je door. Daarna mag je plaatsnemen in de wachtkamer om door de assistente opgehaald te worden voor het maken van röntgenfoto’s en digitale foto’s van je hele gebit. Dit is volledig pijnloos. Deze foto’s heeft de tandarts nodig om te beoordelen hoe jouw gebit- en kaaksituatie is. 

Daarna ontvangt de tandarts je. Deze tandarts heeft ruimschoots ervaring met jouw wensen.  Hij verricht een pijnloos gebitsonderzoek en behandelt niet. Samen met de röntgenfoto beoordeelt de tandarts de situatie van je gebit, mond en kaken. De tandarts spreekt alle problemen en wensen met je door. Op basis van alle informatie zal hij/zij je direct een behandeladvies geven. Indien er meerdere behandelopties mogelijk zijn, zal hij/zij deze met je doornemen.

Waarschijnlijk heb je op dit moment nog vragen over de behandeling, al dan niet onder narcose, de kosten en de eventuele vergoeding van jouw zorgverzekeraar en de planning. Deze vragen kun je vervolgens met jouw zorgconsulent doornemen. Jouw zorgconsulent staat voor je klaar. Je kan altijd contact met ze opnemen, ook als je bij thuiskomst nog vragen hebt.

Intake afspraak

Tarief intake afspraak 2021

De bedragen voor het adviesgesprek zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit en is voor elke tandartspraktijk hetzelfde.

Het totale bedrag van het intake consult in 2021 is € 180,88
Je betaalt voor het opstellen van een behandelplan € 108,53 (C28) en voor het maken van röntgenfoto’s  € 72,35 (X21)

Indien je in bezit bent van een Nederlands ID en woonachtig bent in Nederland,  hoef je dit bedrag niet in de kliniek te betalen; de rekening sturen wij via factoringsbedrijf in de zorg: Infomedics. Zij zorgen ervoor dat deze kosten met je eventuele aanvullende tandartsverzekering worden verrekend. Ben je niet aanvullend verzekerd of heb je geen recht meer op vergoeding, dan ontvang je de rekening met het volledige of resterende bedrag van Infomedics.

Heb je al tijden een speciale gebitswens? Vul dan op deze pagina het intake formulier in en krijg een afspraak bij de meest ervaren tandarts van Nederland. Je kan op korte termijn terecht bij CDC Complete Tandzorg.

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.