Klikgebit

Wanneer u (weer) onbezorgd wilt eten, praten en lachen, is een klikgebit een duurzame oplossing. Dit is een gebit dat vastklikt op implantaten (zogenaamde kunst-tandwortels), waardoor u een vaste constructie in uw mond heeft. Het grootste voordeel hiervan is dat uw prothese geen gehemelteplaat meer heeft. Dit voelt niet alleen prettiger, maar het eten gaat gemakkelijker en u proeft veel meer.

 

Het grootste gedeelte van het plaatsen van implantaten en het klikbaar maken van de prothese wordt door de zorgverzekering vergoed.

 

CDC biedt dé oplossing voor uw gebitsproblemen
Misschien bent u door angst al jaren niet meer naar de tandarts geweest? Of kan uw huidige tandarts niet die specialistische hulp bieden die u nodig heeft? CDC Complete Tandzorg heeft jarenlange ervaring op het gebied van complexe gebitsproblemen. U krijgt bij ons een eerlijk advies en de behandelingen maken wij zo comfortabel mogelijk. Indien gewenst kunt u de behandeling onder narcose laten uitvoeren in ons speciale narcosecentrum. Zo bent u – als u angstig bent voor de tandarts – ook bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast beschikt CDC over een eigen tandtechnisch laboratorium waar alle protheses vervaardigd worden. Kortom: u vindt alle oplossingen onder één dak!

 

Behandeling bij klikgebit
Ook bij uw gebitsproblemen biedt CDC Complete Tandzorg hulp. Wij zorgen ervoor dat u verlost wordt van uw lelijke tanden, pijn en geurtjes.
De eerste stap is het verwijderen van de (resterende) tanden en kiezen op veilige en deskundige wijze. Daarna wordt er direct een immediaatprothese (noodprothese) geplaatst, zodat u nóóit zonder tanden komt te zitten. Als de kaken voldoende tot rust zijn gekomen, wordt de definitieve prothese geplaatst. Hierna worden de implantaten in uw kaak geplaatst. Als deze implantaten voldoende zijn ingegroeid, maken wij uw prothese klikbaar waardoor deze vast zit in uw mond.

 

Waarom nu een klikgebit
Wist u dat een goede mondgezondheid van invloed is op uw algemene gezondheid? Er zijn vele studies die dit aantonen. Daarnaast wilt u af van pijn en nare geurtjes. Waarschijnlijk schaamt u zich voor uw gebit en wilt u graag uw zelfvertrouwen terug. Lekker onbezorgd lachen, eten en praten. Dat wilt u toch ook? Boek daarom nog vandaag uw afspraak voor een adviesgesprek bij CDC Tandzorg: de nummer 1 tandkliniek van Nederland. Wij helpen u graag verder!

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1