Kronen en bruggen

Kronen en/of bruggen zijn de perfecte oplossing voor een mooi en functioneel gebit als er slechts enkele tanden en/of kiezen vervangen dienen te worden. U kunt echter ook voor kronen en/of bruggen kiezen als u vindt dat u lelijke tanden heeft en deze mooier wilt maken. Een kroon vervangt een enkele tand of kies, een brug vervangt meerdere onderdelen.

 

Een mooier gebit met kronen en bruggen
Vind u de vorm van bepaalde tanden niet mooi of zijn uw tanden beschadigd door bijvoorbeeld een val? Dan kan een kroon of brug een goede oplossing zijn. Bij CDC Complete Tandzorg kunt u meebeslissen over de vorm, kleur en het materiaal waarvan uw kroon of brug gemaakt wordt. Onze tandartsen en tandtechnici hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in uitgebreid kroon- en brugwerk. CDC kent geen wachtlijsten en omdat wij beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium, zijn we in staat snel te schakelen.

 

Praktische oplossing
Als er tanden of kiezen in uw gebit ontbreken, dan is een kroon of brug voor u dé oplossing. U kunt weer goed kauwen en u heeft geen last meer van vastzittende etensresten of dat ‘nare gat’ in uw mond. Bij CDC geven wij u eerlijk advies en bent u in deskundige handen!

 

Kroon of brug op implantaten
Een kroon of brug wordt over uw huidige tand of kies geplaatst. Maar het kan voorkomen dat uw huidige tand of kies niet vast genoeg zit in uw kaak. In dat geval wordt de wortel vervangen door een kunstwortel, ofwel een implantaat. De kroon of brug wordt op veilige en duurzame wijze vastgezet op het implantaat of de implantaten.

 

Vergoeding kronen en bruggen
Vanuit de basisverzekering worden kronen en bruggen niet vergoed. De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden wel een percentage van de kosten. Bij CDC Complete Tandzorg krijgt u tijdens een adviesgesprek een indicatie van de kosten. Wenst u echter een gespecificeerd kostenoverzicht te ontvangen? Dan zal één van onze tandartsen een inventarisatie bij u uitvoeren en op basis hiervan een behandelplan opstellen, inclusief kostenbegroting.

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1