Uw huidige kunstgebit vervangen

U bent reeds in bezit van een kunstgebit, ofwel gebitsprothese, maar wist u dat u iedere 5 jaar een nieuw kunstgebit mag aanvragen bij uw zorgverzekering? U krijgt vanuit de basisverzekering maar liefst 75% vergoed. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan is de kans groot dat u een hogere vergoeding ontvangt. Uw zorgverzekeraar kan u hier alles over vertellen!

 

CDC Complete Tandzorg biedt gespecialiseerde tandzorg en vervaardigt alle protheses in het eigen tandtechnisch laboratorium. Bij CDC zijn geen wachtlijsten, dus u kunt meteen terecht.

 

Wanneer uw kunstgebit vervangen?
Het kan zijn dat uw prothese na 5 jaar niet meer lekker zit. Als u bijvoorbeeld kleefpasta gebruikt, is dit een teken dat uw kunstgebit te ruim is geworden. Bij aanschaf van een nieuwe prothese zijn deze klachten direct verholpen. Daarnaast kunt u ook kleine cosmetische aanpassingen laten doorvoeren in uw nieuwe prothese, zoals een andere kleur of vorm van de tanden. Bij CDC leveren wij persoonlijk maatwerk, zodat wij u de beste oplossing kunnen bieden.

 

Van prothese naar klikgebit
Een klikgebit biedt meer comfort omdat deze prothese ‘vast’ in de mond zit. De prothese klikt op zogenaamde implantaten, ofwel kunstwortels die in de kaak zijn vastgegroeid. Door deze vaste constructie eet u gemakkelijker en schiet de prothese niet los. Daarnaast heeft een klikgebit geen gehemelteplaat. Dit voelt niet alleen prettiger; u zult ook meer proeven.

 

Bij CDC werken gespecialiseerde en ervaren implantologen die implantaten in uw kaak plaatsen. Daarnaast ontvangt u een ruime vergoeding van uw zorgverzekering voor het klikgebit, waardoor er nog maar een klein bedrag* overblijft dat u zelf dient te betalen.

 

 

*In 2017 wordt een klikgebit in de onderkaak voor 90% vergoed vanuit de basisverzekering. Een klikgebit in de bovenkaak wordt voor 92% vergoed vanuit de basisverzekering. U dient wel rekening te houden met uw (verplichte) eigen risico. Neem contact op met uw zorgverzekering voor meer informatie.

Plan hier uw adviesgesprek

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Een implantaat dient als vervanger
van uw eigen tandwortel. Het kan
de oplossing zijn voor missende
tanden en kiezen

klantervaringen_Implantaten_1