Een kunstgebit geeft u een stralende lach!

Als uw gebit er slecht aan toe is en niet meer te redden, dan is een kunstgebit (ofwel een gebitsprothese) noodzakelijk. Waarschijnlijk schaamt u zich voor uw lelijke gebit en heeft u veel last van ongemakken zoals pijnlijke tanden, moeilijk kunnen eten of nare geurtjes uit uw mond. Na plaatsing van een kunstgebit is dit allemaal verleden tijd en kunt u weer voluit lachen, praten en eten. U krijgt uw zelfvertrouwen weer terug!

 

CDC Complete Tandzorg is gespecialiseerd in het behandelen van complexe gebitsproblemen. Wij begeleiden cliënten naar een comfortabele oplossing waarbij ze weer zelfverzekerd door het leven gaan. Bij CDC vindt u alles onder één dak: wij nemen u alle zorgen uit handen en bieden oplossingen op maat. CDC beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium waar alle protheses met de grootste zorg vervaardigd worden door deskundige en hoog opgeleide medewerkers.

 

Vervanging van uw kunstgebit
Draagt u reeds een prothese, maar is deze aan vervanging toe? Wellicht is deze beschadigd of zit niet meer comfortabel. Ook dan kunt u bij CDC terecht voor een vervangingsprothese. Samen met u komen we tot de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Dankzij het eigen tandtechnisch laboratorium, is CDC in staat om binnen 2 weken uw huidige kunstgebit te vervangen. U heeft altijd inspraak en wij komen tegemoet aan uw wensen en behoeften. CDC kent geen wachtlijsten waardoor u direct geholpen kunt worden.

 

Gedeeltelijk kunstgebit
Een partiële prothese, ofwel een gedeeltelijk kunstgebit, vervangt één of meerdere tanden of kiezen. De partiële prothese wordt aan de gezonde tanden en/of kiezen bevestigd middels een metalen beugeltje. Dit gedeeltelijke kunstgebit biedt een goede oplossing als een kroon of brug wegens gezondheidsredenen of financiële redenen niet geplaatst kan worden. Bij CDC bekijken wij altijd wat de beste oplossing is in uw situatie en geven wij een eerlijk advies.

 

CDC Comfortplan: stappenplan naar klikgebit
Om cliënten op veilige en efficiënte wijze te begeleiden naar een optimale gebitsprothese, heeft CDC een stappenplan ontwikkeld: het comfortplan. In een aantal heldere stappen, waarbij ook uw zorgverzekering betrokken wordt, krijgt u een klikgebit. Deze prothese ‘klikt’ op implantaten die in de kaak zijn aangebracht. En omdat deze constructie vast in uw mond zit, biedt dit vele voordelen. U kunt weer alles eten, voluit lachen en praten en u hoeft niet bang te zijn dat de prothese los raakt. Daarnaast is het grote voordeel van een klikgebit dat deze prothese geen gehemelteplaat heeft. Dit zit prettiger en u kunt (weer) alles proeven.

 

All-on-4
U draagt reeds geruime tijd een prothese en u wilt het gevoel van ‘echte’ tanden weer terug. Dan is een all-on-4 constructie wellicht een geschikte oplossing. Deze constructie zit, net als een klikgebit, vast in uw mond. Het grote voordeel van een all-on-4 constructie is dat deze prothese nooit spontaan kan losraken, omdat deze vastgeschroefd zit. U heeft geen gehemelteplaat en kunt weer alles eten, voluit lachen en praten. Het voelt alsof u weer ‘echte’ tanden heeft. Daarnaast zit een all-on-4 net wat prettiger dan een klikgebit, omdat de randen lager zijn in vergelijking met de randen van een klikgebit. Een all-on-4 is echter wel een duurdere oplossing en daarom misschien niet voor iedereen financieel haalbaar. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij u voorlichten over de verschillen tussen een klikgebit en een all-on-4 constructie en leggen wij precies uit waarin het prijsverschil zit.

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.

klantervaringen_Implantaten_1