Allround mondzorg praktijk 

Voor behoud van je gebit zijn periodieke controles belangrijk.
Daarvoor ga je minimaal twee keer per jaar naar de tandarts.
Is er wat aan de hand, dan is het fijn dat de tandartspraktijk alle tandheelkundige specialismen in huis heeft.
CDC Complete Tandzorg is zo’n tandartspraktijk.
Speciaal voor kinderen zijn er kindertandartsen die geduldig en vriendelijk alles uitleggen.

Mondzorg nodig?

Je wilt graag je gebit gezond houden en weet dat je daarvoor regelmatig naar de tandarts moet. Niet de leukste activiteit, maar wel een hele belangrijke. Voorkomen is beter dan genezen. Op tijd signaleren van problemen kan een heleboel problemen voorkomen. Want ontstekingen in de mond kunnen veroorzakers zijn van allerlei andere ziektes, waaronder hart-en vaatziekten.. 

Met reguliere, algemene tandartsbehandelingen en halfjaarlijkse controles houdt CDC Complete Tandzorg jouw gebit gezond en dat van je partner en kinderen. Wij helpen jou ook met de volgende problemen:

 • Kiespijn/Tandpijn
 • Tandsteen
 • Pijnlijke verstandskies
 • Bloedend tandvleesPijnlijk tandvlees- Ontstoken tandvlees
 • Gaatjes
 • Gevoelige tanden
 • Slechte adem
 • Wortelkanaalontsteking
 • Teruggetrokken tandvlees
Kindertandarts
familie tandarts controle

Zo helpen we jou in onze mondzorg praktijk

Niet iedereen heeft vanuit zichzelf een gezond en mooi gebit. Vele factoren spelen een rol, zoals erfelijkheid, ziektes, medicijngebruik. Ook roken, voedsel- en drankgebruik kunnen een rol spelen en uiteraard het niet correct uitvoeren van het dagelijkse onderhoud van het gebit. Bij CDC Complete Tandzorg staat een team klaar van tandartsen, kindertandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten. Samen met jou houden wij jouw gebit gezond. Deze behandelingen helpen als wij een gebitsprobleem signaleren. Bij andere wensen helpen onze cosmetische, gebitsrenovatie of kunstgebit tandartsen je graag verder.

 • Periodieke tandartscontrole
 • Zenuwbehandeling
 • Gaatje vullen kies of tand
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Tandsteen verwijderen
 • Poetsinstructies
 • Tanden polijsten
 • Gingivitis behandeling
 • Verstandskies trekken

Benieuwd naar ervaringen
van anderen?

Ron de Wit
Klikgebit

“Het was elke keer weer een crime om naar de tandarts te gaan. Op basis van de goede ervaringen van mijn vrouw besloot ik voor een klikgebit naar CDC te gaan. Gelukkig maar, want nu ga ik nooit meer met buikpijn naar de tandarts.”

Sharon Edson
Familie tandarts

Alles was goed en prettig. Je wordt altijd fijn geholpen en mocht je bij je halfjaarlijkse controle ook even een tandarts nodig hebben doen ze er alles aan om ook dat ogenblikkelijk te laten gebeuren.

Saskia de Natris
Cosmetische behandeling

Ik was zo bang en iedereen daar heeft me gerustgesteld en waren heel lief en professioneel.... ik heb een super ervaring achter de rug.

Toos Pelster
Cosmetische behandeling

Zowel mijn man als ik zijn heel blij met tandarts Willem Baas. Altijd aardig, rustig en vakkundig.

Jan de Groot
Angstbehandeling

De medewerkers waren allemaal even lief en zorgzaam. Voor mij als angst patiënt was het echt een drempel om te gaan. Ik werd met zorg, een grap, en fijne gesprekken gerustgesteld.

Kim van Driel
Cosmetische behandeling

Karen is mijn tandarts. En heb nooit eerder zo'n fijne tandarts gehad. Ze is duidelijk en geeft goed advies. En bovendien een fijn persoon.

Ontmoet onze behandelaren

Bij CDC Complete Tandzorg hebben we meer dan 20 jaar ervaring; van reguliere mondzorg tot complexe gebitsrenovaties.
We zitten in regio Eindhoven, maar helpen mensen uit heel Nederland.
Onze tandartspraktijk staat ook open voor reguliere tandheelkunde.
Zo profiteer jij van zowel CDC als normale tandartspraktijk als dé tandheelkundige gespecialiseerde praktijk.

Paro preventieassistent

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Voortreffelijke zorg, altijd

Als je besluit je te laten inschrijven bij CDC Complete Tandzorg, dan wil je er zeker van zijn dat je kiest voor een tandartspraktijk dat voortreffelijke zorg levert. Logisch. Juist daarom kiezen cliënten voor CDC Complete Tandzorg. Ben je nog ingeschreven bij een andere tandarts? Geen probleem je kan eenvoudig je dossier opvragen of je kan helemaal opnieuw starten bij CDC Complete Tandzorg.

Blije kinderen tandarts

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je vragen hebt voordat je besluit in te schrijven in onze  mondzorg praktijk.  Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!

Hoe lang duurt een afspraak?

Ben je nog niet eerder bij de tandarts geweest? Dan krijg je eerst een intake gesprek. Daarbij bekijkt de tandarts je gebit en geeft aan welke behandelingen mogelijk zijn. Als je dan besluit om de behandeling aan te gaan, dan wordt er een afspraak met je gemaakt. En de duur van de afspraak hangt af van wat er aan je gebit moet gebeuren.

Ik heb al heel lang geen tandarts meer bezocht. Krijg ik de kosten dan wel vergoed uit mijn tandartsverzekering?

Ja, als je een tandartsverzekering hebt afgesloten, krijg je gewoon je rekeningen vergoed conform de voorwaarden van je verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt van je begroting.

Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest vanwege mijn angst. Hoe kan ik toch de stap zetten om wél te gaan?

Het toegeven dat je angst hebt voor de tandarts is al een eerste goede stap! Praat erover met anderen, dan begin je al met het overwinnen van de angst. Maak een afspraak of laat een afspraak maken bij de angst tandarts. En vraag degene die weet van je angst om mee te gaan.

Eenmaal bij de angst tandarts is het belangrijk aan te geven dat je echt bank bent. De angst tandarts maakt vervolgens een afspraak met je over de te volgen aanpak, ofwel een behandelplan op maat!

Ben ik verplicht een tandarts verzekering af te sluiten?

Een verzekering voor de tandarts afsluiten is niet verplicht. Het is wel aan te raden indien je een cosmetische of restauratieve gebitsbehandeling overweegt. Tijdens het intake consult zal de tandarts je adviseren en vooraf een begroting afgeven. Er zijn diverse websites waar je tandartsverzekeringen kunt vergelijken.

Wordt de behandeling van mijn kind ook vergoed?

Tot de leeftijd van 18 jaar wordt tandheelkundige zorg voor kinderen, met uitzondering van beugelbehandelingen en sommige implantaatbehandelingen, in principe 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Inschrijven praktijk