Narcose tandarts

Twee op de vijf Nederlanders zijn bang voor de tandarts. Twaalf procent is zelfs extreem angstig.
Veel mensen bewaren vervelende herinneringen aan de kindertandarts, de schooltandarts of de tandarts in militaire dienst.

Wat vond u onprettig?

  • het snerpende geluid van de boor?
  • de chemische lucht in de wachtkamer?
  • de kramp in uw kaken door de mondklem?
  • de voortdurende aandrang om te slikken?
  • de neiging te kokhalzen?
  • of: een tandarts die niet vertelt wat hij doet?


Ga dan nog maar eens op controle…

40 procent van de Nederlandse volwassen zegt bang te zijn om de tandarts te bezoeken. 12% is zelfs zeer angstig. 800.000 Nederlanders durven niet meer naar de tandarts te gaan.

Wie bang is voor de tandarts, stelt de halfjaarlijkse gebitscontrole vaak uit. Een halfjaar wordt een jaar. Een jaar wordt twee jaar enzovoort. Vaak komt van uitstel afstel.

27% van de cliënten van CDC is meer dan 10 jaar NIET naar de tandarts geweest.

CDC, uw keuze:

  • Uniek narcosecentrum voor maximaal comfort
  • Een vertrouwd gevoel bij dé specialist
  • Klanttevredenheid van 8,6
Karin van Diepen
“CDC heeft begrip voor angst”

Ondertussen worden de gebitsproblemen alsmaar groter. Uw gebit is als een auto. Hoe lang rijdt die als er geen onderhoud plaatsvindt? Wie bezuinigt op onderhoud, stapelt probleem op probleem.

Zo ook bij uw gebit. Tandplak hoopt zich op, wat uiteindelijk resulteert in gaatjes. In het ergste geval – en zonder ingrijpen – riskeert u dat tanden en kiezen verloren gaan.

41% van onze cliënten koos voor CDC vanwege de aanwezige expertise op het gebied van angstbehandelingen bij de narcose tandarts.

Het gaat van kwaad tot erger. Iedere dag vergaat u van de pijn. Niet alleen overdag. U ligt er zelfs wakker van.

Op een gegeven moment hakt u de knoop door. Zo gaat het niet langer. U verzamelt uw moed en zoekt op internet waar u snel kunt worden geholpen.

Dat kan bij CDC. CDC heeft geen wachtlijsten. We kunnen de afspraken voor uw adviesgesprek en uw behandeling op korte termijn inplannen.

35% van de nieuwe CDC-cliënten was ontevreden over de eigen, oude tandarts.

We hebben nog meer goed nieuws. CDC heeft jarenlange ervaring met angstige cliënten. We beschikken over een eigen narcosecentrum met de best denkbare faciliteiten om pijn weg te nemen. Plaatselijke verdoving of volledige narcose? De keuze is aan u.

Uiteraard voldoet ons narcosecentrum aan alle wettelijke eisen. 

25% van de cliënten van CDC woont verder dan 80 kilometer van onze kliniek in Best.

Ons team van anesthesisten, assistenten en narcose tandartsen brengt jaarlijks een kleine duizend mensen met angst voor de tandarts onder narcose. Ze worden, na een pijnloze ingreep, wakker met een gezond én mooi gebit.

47% van onze cliënten koos voor CDC vanwege de mogelijkheid onder narcose geholpen te worden.

Ook zonder een verwijzing van uw eigen tandarts of de huisarts kunt u bij ons narcosecentrum terecht.

94% van onze cliënten beveelt CDC aan bij familie en vrienden.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek krijgt u deskundig en vrijblijvend advies (van een narcose tandarts) over uw gebit. Uiteraard houden we bij ons advies rekening met uw angst. Er vindt dan géén behandeling plaats. U bepaalt zelf of u de volgende stap zet!

Snel een einde aan de pijn? Plan dan nú een adviesgesprek in.

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.