Angsttandarts

Bent u bang voor de tandarts? En schaamt u zich daar voor? Niet nodig. U bent niet de enige!

2 op de 5 Nederlanders zijn bang voor de tandarts. 12% is zelfs extreem angstig. 

Ongeveer 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang dat ze niet meer op controle durven gaan. Zelfs niet als ze klachten hebben!

27% van de cliënten van CDC is meer dan 10 jaar NIET naar de tandarts geweest

Tandproblemen

Jarenlang de tandarts vermijden: kan dat? Zonder gevolgen? Waarschijnlijk niet.  

Ga maar na. Een CV-ketel die niet wordt onderhouden, valt uit. Een auto die nooit een grote beurt krijgt, geeft er geheid de brui aan.  

Met uw gebit is het niet anders. Zonder onderhoud stapelen de problemen zich op.

Wat voor problemen? Bijvoorbeeld tandplak en tandsteen. Ze zetten zich vast op uw tanden, wat uiteindelijk resulteert in gaatjes en geïrriteerd tandvlees. Zonder ingrijpen riskeert u tanden en kiezen te verliezen.

41% van onze cliënten koos voor CDC vanwege de aanwezige expertise op het gebied van angstbehandelingen

Geen angst meer voor de tandarts

CDC, uw keuze:

  • Dé specialist op gebied van angstbehandelingen
  • Meer dan 94% van onze cliënten beveelt CDC aan
  • Uniek narcosecentrum voor maximaal comfort
Karin van Diepen
“CDC heeft begrip voor angst”

Uw gevoel zegt: ik wil niet naar de tandarts! Of liever: ik durf niet.

Maar uw hoofd zegt: het moet! Zo kan het niet langer. Want u vergaat haast van de pijn. Overdag, maar ook ’s nachts. Want de pijn bezorgt u slapeloze nachten. 

Uiteindelijk besluit u te doen wat u jarenlang heeft uitgesteld: een bezoek aan de tandarts. Maar dan wel een tandarts die ervaring heeft met bange patiënten. Een tandarts die u begrijpt, die de tijd neemt en die alles in huis heeft om angst en pijn te bestrijden. 

U heeft nóg een wens. Nu u eindelijk de moed hebt verzameld en de knoop hebt doorgehakt, wilt u geen weken moeten wachten.

Wij hebben goed nieuws voor. CDC heeft geen wachtlijsten. Als u ons belt of mailt voor een adviesgesprek, plannen we dat snel in.

Duizenden mensen met (extreme angst) voor de tandarts gingen u al voor. Vele van hen na jarenlang niet op controle te zijn geweest. CDC maakte hun gebit weer in orde. Het merendeel gaat nu ieder halfjaar op controle.

Narcosetandarts

Een angsttandarts van CDC heeft jarenlange ervaring met angstige patiënten. Hij neemt de tijd, luistert goed en legt u stap voor stap uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast zal hij het uiterste doen om u pijnloos te behandelen.

Durft u dat toch niet aan? Dan biedt onze narcosetandarts uitkomst. CDC beschikt over een eigen narcosecentrum waar we jaarlijks bijna 1.000 behandelingen onder volledige narcose uitvoeren.

Plaatselijke verdoving of volledige narcose? De keuze is aan u.

47% van onze cliënten koos voor CDC vanwege de mogelijkheid onder narcose geholpen te worden.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek krijgt u deskundig en vrijblijvend advies over uw gebit. Uiteraard houden we bij ons advies rekening met uw angst. Er vindt dan géén behandeling plaats. U bepaalt zelf of u de volgende stap zet!

Snel een einde aan de pijn? Plan dan nú een adviesgesprek in.

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.

Cliënt review

“Ik heb een eigen cateringbedrijf, daardoor ben ik dagelijks met eten en drinken bezig. Op een gegeven moment kreeg ik pijn in mijn mond. Ontstekingen in mijn mond waren de boosdoeners. De pijn werd ondragelijk. Door nare ervaringen uit het verleden had ik al jaren geen bezoek gebracht aan de tandarts. Ik had extreme angst. Vooral de beleving speelde hierin een grote rol. De geluiden in en rond de tandartsstoel bezorgden mij al koude rillingen. Uiteindelijk ben ik door de ervaringen van anderen bij CDC terecht gekomen.

Het adviesgesprek heb ik als prettig ervaren. Het werd meteen duidelijk welke stappen voor mijn gebit nodig waren (van volledige extractie tot klikgebit), daardoor kon ik er niet meer onderuit. Ik heb het gehele behandeltraject géén pijn ervaren. Na de eerste behandeling voelde ik me zo blij en opgelucht omdat ik geen pijn meer had. Mijn eet-ervaring, vooral het kauwen, is anders dan ik had verwacht. Ik moet nog wennen aan mijn nieuwe gebit maar ik ben blij met mijn mooie stralende lach.”
– Raymond –