’N stralende lach ook voor u

Nu met €350 korting op narcose

Goed nieuws. Deze maand komt CDC Complete Tandzorg met een speciale narcose-actie.

Alle cliënten die een adviesgesprek in november inplannen en de geadviseerde behandeling laat uitvoeren vóór 31 december 2017 ontvangen €350 euro korting op een narcosebehandeling. Direct meer informatie over deze actie? Bel ons nu op: 088-232 82 85.

Klikgebit voor en na

’n stralende lach ook voor u

Nu met €350 korting op narcose

’n slecht gebit en/of tandartsangst?

Goed nieuws. CDC heeft tijdelijk een narcose-actie.
Plan uw adviesgesprek in de maand november en ga in behandeling vóór 31 december 2017 en u ontvangt 350 korting op een behandeling onder narcose!

Meer weten? Bel direct naar: 088-232 82 85.

Deel, like en maak kans op een elektrische tandenborstel

Klikgebit voor en na

Naar 'n mooi én gezond gebit

Wij geloven erin dat iedereen een mooi én gezond gebit kan hebben wat bijdraagt aan een goede gezondheid en persoonlijk geluk. Bij CDC komen veel nieuwe cliënten met zeer ernstige gebitsproblemen. Eén mogelijke oplossing: verwijderen van resterende slechte tanden en plaatsen van een gebitsprothese. Het merendeel van deze cliënten heeft al jaren geen bezoek meer gebracht aan de tandarts. We ervaren dat deze cliënten last hebben van tandartsangst of opzien tegen de behandeling. Met als gevolg dat het gebit steeds verder is verslechterd. Dat is jammer en niet nodig.

CDC Complete Tandzorg biedt haar cliënten de mogelijkheid om de tandartsbehandeling onder volledig narcose te ondergaan. De uitkomst als u bang bent voor de tandarts of een grote behandeling moet ondergaan. In ons eigen narcosecentrum wordt u, na een pijnloze ingreep, wakker met een gezond én mooi gebit.

Twijfel niet langer, zet nu de stap!

De narcosebehandeling wordt namelijk niet vergoed door de zorgverzekeraars. U bespaart nu €350 euro op uw eigen rekening. Bovendien is het mogelijk om verspreid in maximaal 8 termijnen te betalen. Extra voordeel: tot eind dit jaar kunt u nog tandheelkundige ingrepen, die buiten uw zorgverzekering vallen, aangeven als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte.

Wilt u weer volop kunnen lachen zonder angst, schaamte of pijn?

Plan uw adviesgesprek in de maand november en ontvang €350 korting op een narcosebehandeling! Voor een adviesgesprek brengen wij €161,35 in rekening. U krijgt dit bedrag (mogelijk) vergoed bij een aanvullende verzekering. Dit zoeken wij graag voor u uit.
Twijfelt u nog? Lees dan de ervaringen van andere narcose-cliënten eerst! Of bekijk meer informatie over ons narcosecentrum. 

Deel, like en maak kans op een elektrische tandenborstel

Aanmelden voor de actie

Plan nu uw adviesgesprek en u ontvangt €350 korting op narcose. Deelnemen is eenvoudig. Vul hieronder uw contactgegevens in.

Deze actie is geldig t/m 30 november 2017. Actie voorwaarden.