Grootste narcosecentrum van Nederland

CDC Complete Tandzorg beschikt over het grootste tandheelkundig narcosecentrum van Nederland. In ons pand aan De Rijn 2 bevinden zich 4 speciale narcoseruimtes waar tandheelkundige behandelingen plaatsvinden.

 

Accreditatie door Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA)

De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA) is een wetenschappelijke vereniging die kwaliteit en veiligheid van de zorg aan de patiënt stimuleert en hiervoor voorwaarden, richtlijnen en procedures creëert. Het Narcosecentrum van CDC Complete Tandzorg is, als één van de weinige tandheelkundige klinieken, geaccrediteerd door de NVA. Hierdoor zijn onze cliënten verzekerd van de beste medische zorg tijdens én na een narcosebehandeling.

 

Zowel de anesthesiologen als de ruimtes waarin de behandelingen plaatsvinden, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn gecontroleerd en beoordeeld door de NVA. Kortom: als u bij CDC Complete Tandzorg onder narcose gaat, dan bent u in goede handen!

 

Daarnaast heeft CDC Complete Tandzorg toestemming gekregen van de NVA om cliënten onder narcose te behandelen die vallen binnen de ASA classificatie I, II en III. Een ASA classificatie is gebaseerd op de gezondheidstoestand van de patiënt. De meeste narcose tandartsen mogen alleen ASA 1 of 2 patiënten, ofwel relatief gezonde personen, behandelen. Maar CDC mag cliënten onder narcose brengen tot en met ASA 3. Dit betreft bijvoorbeeld mensen die in het verleden een hartinfarct hebben gehad of bronchiale astma of moeilijk instelbare diabetes hebben.