Op het gebied van specialistische tandheelkundige zorg willen wij in Nederland uitgroeien tot de meest toonaangevende kliniek en willen wij een voorbeeldfunctie vervullen binnen de tandzorg.

Wij zien het als onze missie om onze cliënten te voorzien van een duurzaam en esthetisch verantwoord, maar vooral gezond gebit. Onze kennis en jarenlange ervaring in specialistische mondzorg stelt ons in staat de best mogelijke tandzorg, indien gewenst onder narcose, voor iedereen bereikbaar te maken.

Specialistische tandzorg

Jaarlijks behandelen wij duizenden nieuwe cliënten met bescheiden tot ernstige gebitsproblemen. Onze ervaren tandartsen bieden voor elk probleem een oplossing. CDC Complete Tandzorg kent geen wachtlijsten of een patiëntenstop. U kunt snel bij ons terecht. Onze tandartsbehandelingen zijn gericht op een persoonlijk behandelplan, dat we in samenspraak met u opstellen. Als het kan, pakken we problemen in één keer aan. Wij zorgen ervoor dat u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgt!

Expert in angst- en narcosebehandelingen

Mensen die bang zijn voor de tandarts, kunnen zich bij CDC Complete Tandzorg onder volledige narcose laten behandelen. CDC beschikt, als één van de weinige klinieken in Nederland, over een eigen narcosecentrum. De speciale narcosebehandelruimtes voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Rondom uw stoel staat een vakbekwaam team van specialisten dat er alles aan doet om uw behandeling veilig en zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Ons eigen tandtechnisch laboratorium stelt ons in staat om kronen, bruggen, protheses en andere tandtechnische producten van hoge kwaliteit te maken. Bij CDC Complete Tandzorg staat persoonlijk maatwerk voorop. Daarom krijgt u altijd inspraak in de kleur en de vorm van onze protheses, begeleid door een eerlijk advies. Uw nieuwe gebit ziet er natuurgetrouw uit en functioneert (weer) perfect.

Waarom CDC Complete Tandzorg?

  • Geen wachtlijsten, geen patiëntenstop
  • Gespecialiseerd in de behandeling van (zeer) angstige patiënten
  • Mogelijkheid tot behandeling onder narcose in eigen narcosecentrum
  • Gespecialiseerde en ervaren tandartsen en implantologen
  • Eigen tandtechnisch laboratorium
  • 18 jaar ervaring
  • Duizenden cliënten uit Nederland en België zijn geholpen. Zij waarderen CDC Complete Tandzorg via een onafhankelijke beoordeling met een 8,6

Vrijblijvend adviesgesprek

Pijnloze behandelingen, hoge veiligheidsnormen, vakbekwaam team en geen angst meer voor de tandarts