Over CDC Complete Tandzorg

Maak kennis met dé nummer 1 tandartskliniek van Nederland

De cliënt staat bij CDC Complete Tandzorg in Best op de eerste plaats. Sinds de oprichting in 1998 vinden jaarlijks duizenden mensen met gebitswensen hun weg naar tandartskliniek CDC.

 

Beeldmerk-cdc-small-1 18 jaar ervaring
Beeldmerk-cdc-small-1 BIG geregistreerde tandartsen en specialisten
Beeldmerk-cdc-small-1 Gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten
Beeldmerk-cdc-small-1 8,6 uit onafhankelijk onderzoek
Beeldmerk-cdc-small-1 Geen wachtlijsten of patiëntenstop

Onze missie is: een gezond én mooi gebit voor iedereen

Vanuit de overtuiging dat een goede gezondheid mede bijdraagt aan persoonlijk geluk, leveren wij duurzame tandheelkundige oplossingen aan iedereen. Op het gebied van specialistische tandheelkundige zorg willen wij in Nederland uitgroeien tot de meest toonaangevende kliniek en een voorbeeldfunctie vervullen binnen de tandzorg.

 

Bij CDC zien we het als onze missie om onze cliënten te kunnen voorzien van een duurzaam en esthetisch verantwoord, maar vooral gezond gebit. Onze kennis, knowhow en jarenlange ervaring in specialistische mondzorg stelt ons in staat om de best mogelijke tandzorg, indien gewenst onder narcose, voor iedereen bereikbaar te maken.

 

Onze identiteit ligt verankert in 5 kernwaarden, die wij samen met onze medewerkers uitdragen:
Zorgzaam
Betrouwbaar
Klantgericht
Deskundig
Duurzaam

Specialistische tandzorg

Jaarlijks behandelen wij duizenden nieuwe cliënten met kleine tot ernstige gebitsproblemen. Onze ervaren tandartsen bieden voor alle gebitsproblemen een oplossing. CDC hanteert geen wachtlijsten of een patiëntenstop waardoor u altijd bij ons terecht kunt. Onze tandartsbehandelingen zijn gericht op een persoonlijk behandelplan, dat in samenspraak met u is opgesteld. We richten ons erop om problemen in één keer integraal aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgt!

Expert op het gebied van angst- en narcosebehandelingen

Mensen die angstig zijn voor de tandarts kunnen zich bij CDC Complete Tandzorg onder narcose laten behandelen. CDC beschikt, als één van de weinige klinieken in Nederland, over een eigen narcosecentrum. De speciale narcose-behandelruimtes voldoen aan de hoogte veiligheidsnormen en aan uw stoel staat een vakbekwaam team van specialisten. Dit alles om uw behandeling veilig en zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Ons eigen tandtechnisch laboratorium stelt ons in staat om kronen, bruggen, protheses en andere tandtechnische producten van hoge kwaliteit te leveren. Bij CDC Complete Tandzorg staat persoonlijk maatwerk voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm bij onze werkstukken en wij geven u een eerlijk advies. Uw nieuwe gebit ziet er natuurgetrouw uit en functioneert (weer) perfect.

Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Alle nieuwe cliënten krijgen bij CDC een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met onze ervaren tandheelkundig adviseur. Tijdens dit gesprek beoordelen wij de status van uw gebit en stellen wij een behandeladvies op met kostenindicatie. Hierna beslist u zelf of u de vervolgstap zet.

 

Als u besluit om die vervolgstap te zetten, dan stelt de tandarts uw persoonlijke behandelplan op en zal deze ook gaan uitvoeren.