Dit is wat ons drijft, iedere dag weer

Wij willen mensen gelukkig maken met een compleet mooi én gezond gebit.

Wij geloven dat een slecht of lelijk gebit mensen ongelukkig en soms zelfs ongezond kan maken.
Mensen schamen zich, durven niet voluit te lachen, praten met de hand voor de mond en/of kunnen niet goed meer kauwen. Men wordt onzeker, kan zelfs in een sociaal isolement terecht komen of, in het ergste geval, ziek worden van de bacteriën in de mond.

Een gezond én mooi gebit van nature is helaas niet voor iedereen weggelegd. Ook al verzorgt men het nog zo goed, er kunnen allerlei factoren ontstaan waardoor het gebit achteruit gaat. Angst voor de tandarts is één van de vele boosdoeners.

Wij willen er voor die mensen zijn!

Wij willen iedereen weer gelukkig maken met een gezonde, mooie lach.

gevoelige tanden oplossing
tandzorg intake gesprek

Zo doen we dat

Als eerste door een goede diagnose te stellen en in goed gesprek met je te gaan. Dit doen we door middel van een intake consult. Op basis van de tandheelkundige mogelijkheden, wensen en budget komen we samen met jou tot een behandeltraject. Eventueel onder narcose als er sprake is van extreme angst.

We houden het behandeltraject graag zo kort mogelijk en daardoor bieden we alles in eigen huis aan. Van röntgenopnames, inpandig tandtechnisch laboratorium tot aan narcose centrum toe.

We houden na het behandeltraject je gebit graag gezond en in goede conditie. Daarom zien we je graag voor periodieke controles terug.

Dit hebben we daarvoor nodig

Het allerbelangrijkste: Een zeer ervaren team van allerlei tandheelkundige specialisten, tandtechnici en zorgondersteunende medewerkers die heel prettig met elkaar samenwerken.

Communicatief vaardige behandelaren, assistenten en zorgconsulenten die de patiënten t.a.t. uitleg geven, geruststellen en een goed gevoel geven. Begeleiding van begin tot eind.

Goed geoutilleerde behandelkamers en ruime narcosekamers. Heel steriel en veilig werken. Eigen sterilisatie afdelingen.

Gebruik maken van de beste materialen om uitstekende kwaliteit te bieden, zowel in de behandelkamers als in het tandtechnisch laboratorium.

En uiteraard: voldoen aan alle kwaliteitseisen die in de zorg gesteld worden.

inschrijven tandartspraktijk
goede service tandartspraktijk

En we doen het blijkbaar goed

Wekelijks laten we patiënten ons beoordelen via de Feedback Company. De score is altijd goed. Je vindt de beoordelingen direct hier op onze website.

Waar mensen werken, worden natuurlijk wel eens fouten gemaakt. We horen het graag zodat we ons best kunnen doen dit in de toekomst te voorkomen. We willen echt graag iedereen gelukkig maken, maar natuurlijk wel in alle redelijkheid en billijkheid en conform de afspraken.

Benieuwd naar ervaringen
van anderen?

Kim van Driel
Cosmetische behandeling

Karen is mijn tandarts. En heb nooit eerder zo'n fijne tandarts gehad. Ze is duidelijk en geeft goed advies. En bovendien een fijn persoon.

Toos Pelster
Cosmetische behandeling

Zowel mijn man als ik zijn heel blij met tandarts Willem Baas. Altijd aardig, rustig en vakkundig.

Mogen wij jou helpen?

Wil jij weten wat er voor jou gebit mogelijk is? Maak dan hier een intake afspraak. Je bent op korte termijn al welkom.

Jouw lach is onze passie

Waarom CDC Complete Tandzorg?

Als het om je gebit en je gezondheid gaat, kies je voor ervaring en kwaliteit.

 

Alles onder 1 dak

In onze tandartspraktijk, laboratorium en narcosecentrum werken alle specialisten nauw samen. Zo krijg je betere kwaliteit én ben je sneller geholpen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Van cosmetische tot complexe gebitsbehandelingen, enorm bang of niet? Jouw wens is ons niet vreemd. Al meer dan 30.000 patiënten zijn je voorgegaan.

Eigen narcosecentrum

Ideaal voor zeer angstige patiënten. De anesthesioloog helpt jou met een team in slaap, in een speciaal ingericht narcosecentrum. Veiligheid voorop!

Zorgconsulenten

Je wordt vanaf de eerste afspraak begeleid door onze zorgconsulenten.
Al je vragen, zorgen en verhalen kun
je bij ze kwijt. Een vertrouwd gevoel.

Hoge klanttevredenheid

Wekelijks ontvangen we tientallen reviews en de score is altijd hoog.
Alle feedback vinden we belangrijk want zo houden we onze kwaliteit en service hoog.

Eigen tandtechnisch lab

Het mooiste resultaat komt door de dagelijkse samenwerking tussen de behandelaren en de tandtechnici in het lab. Jouw gebit is uniek.