Agien van ‘t Hoog

Tandarts | BIG: 29021627902

 

Agien hoeft vanwege zijn leeftijd eigenlijk niet meer te werken, maar kan het helpen van mensen aan een gezond en mooi gebit niet missen. Hij is dus een ‘oude rot in het vak’ met héél véél ervaring. 

In 1978 is Agien afgestudeerd aan de Universiteit in Utrecht. Van de reden dat hij toen voor dit beroep heeft gekozen, heeft hij nooit spijt gehad.
Agien:  “Ik ga graag met mensen om. Tandheelkunde is ambachtelijk én medisch werk tegelijk. Ik haal veel waardering uit mijn werk als ik mensen kan helpen die lang niet zijn geweest of erg opzien tegen een behandeling. Door ze een positieve ervaring te bezorgen en angst weg te nemen, gaan ze met een positief beeld de kliniek uit. Dat geeft mij nog altijd erg veel voldoening.” 

Na jarenlang een eigen praktijk te hebben gehad, koos Agien in 2016 om bij CDC als familie tandarts aan de slag te blijven. Het werken bij CDC vindt Agien heel plezierig:

“Het is een leuk team met fijne collega’s en een breed aanbod van zorg, door een grote variatie aan patiënten uit heel Nederland. Hier kan ik echt nog met mijn vak bezig zijn en me volledig richten op de best mogelijke behandeling zonder de administratieve rompslomp, overheidseisen, incasso’s etc. etc. “ 

Door Agien’s jarenlange ervaring maakt dat hij enorm veelzijdig is. Speciale behandeling zoals implantologie laat hij graag aan zijn gespecialiseerde collega’s over.

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Paro preventieassistent

Anesthesioloog

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Zorgconsulent

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Tandprotheticus

Anesthesioloog

Klinisch Prothese Technieker

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog