Karen Mulders

Tandarts | BIG 09058606102

 

Karen is al tandarts bij CDC Complete Tandzorg sinds 2001. Na haar studie aan de Universiteit in Utrecht richtte ze haar eigen praktijk op in Zeist en daarna in Rotterdam. Haar specialisme is cosmetisch / esthetische tandheelkunde.

CDC had daarom grote interesse om Karen bij de kliniek te betrekken. Een oud studiegenoot benaderde haar voor deze uitdaging vanwege haar passie in esthetische tandheelkunde. Karen: “Het concept trok mij erg aan. CDC was in die tijd echt vernieuwend. Ze ontvingen uit heel Nederland mensen met grote gebitsproblemen en esthetische wensen die een complete gebits’make-over’ wilden. Een gebit waarmee ze weer goed konden eten en wat er ook heel mooi uitziet.”

Waarom koos Karen voor tandheelkunde? “Als kind was ik al handig in knutselen en tekenen; hands-on iets moois maken. Ik deed niets liever. Ik wist dat ik geen kantoorbaan wilde en ik wilde iets voor anderen betekenen, het liefste in de zorg. Als tandarts kan je van ieder gebit een goed en mooi gebit maken. Dus het past bij mij en dat doet het nu nog steeds!”

Inmiddels werkt Karen al 20 jaar bij CDC en het bevalt haar nog steeds heel goed. Karen: “Bij CDC help je, in negen van de 10 gevallen, patiënten met angst voor de tandarts. Ze hebben vervelende dingen meegemaakt en door hier aandacht aan te geven, krijg je zoveel voldoening van je werk. Mensen schamen zich voor hun gebit en als je ze dan terugziet, zonder angst en schaamte, voluit lachend, is dat zo fijn!”

Karen werkt heel nauw samen met de tandtechniekers in het inpandige laboratorium. Karen: “Zonder deze mensen of zonder lab in eigen huis kan je nooit mooi werk leveren. Wij gaan voor perfectie wat beet, vorm, kleur betreft. Daarvoor komen mijn collega’s uit het lab ook in de kamer om te zien hoe de kronen of facings bij de patiënt staan. Voordat we werk definitief plaatsen, kunnen we nog aanpassingen doorvoeren. We plaatsen pas als de patiënt er heel blij mee is. Dat maakt het werk bij CDC kwalitatief hoogwaardig. Bovendien is de samenwerking met het hele team heel erg prettig. Alleen samen kunnen we de beste zorg én werk leveren. Voor ieder probleem en wens bieden wij zorg.”

Karen Mulders, tandarts CDC Complete Tandzorg

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Paro preventieassistent

Anesthesioloog

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Zorgconsulent

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Anesthesioloog

Klinisch Prothese Technieker

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog