Marianne de Poorter

Zorgconsulent

 

Heb je vragen over je behandeling? Ben je nog onzeker of bang? Wil je de behandeling plannen of verzetten? Dan helpt Marianne jou maar al te graag.

Als iemand alle ‘ins-en-outs’ kent bij CDC, is het Marianne wel. Ze werkt al 16 jaar bij ons en heeft daarmee zo ontzettend veel ervaring. We kunnen haast wel stellen dat er geen patiëntverhaal meer vreemd in de oren klinkt bij Marianne. Ze begrijpt als geen ander waarom mensen met gebitsproblemen te maken krijgen en wat de wensen zijn. Over de angsten maar niet te spreken. 

Daarom is het zo fijn dat Marianne er voor jou, als zorgconsulent, extra is.

Nadat de tandarts de diagnose heeft gesteld en je geadviseerd heeft, heb je ongetwijfeld nog vragen van welke aard dan ook. Samen met Marianne neem je het behandelplan nog eens door, de afspraken en de kosten. Dat kan direct na het advies of op een later tijdstip. Ben je bij thuiskomst nog wat vergeten te vragen of is het nog niet helemaal duidelijk? Dan bel je gerust naar Marianne of een andere zorgconsulent. Geen enkel probleem! 

Als je vraagt aan Marianne wat het werk bij CDC zo leuk maakt, zegt ze:

Marianne: “In de loop der jaren heb ik al zoveel mensen zien ontpoppen als een ‘happy person’ met een ‘big smile’. Dat is zo speciaal.  Daarnaast is het werk zo veelzijdig en we hebben super leuke collega’s die elkaar altijd helpen.”

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Paro preventieassistent

Anesthesioloog

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Zorgconsulent

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Tandprotheticus

Anesthesioloog

Klinisch Prothese Technieker

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog