Roberto Wawoe 

Mondzorgkundige

 

Als ervaren mondzorgkundige is Roberto onmisbaar in ons team. Hij is begonnen met de opleiding tandartsassistent, maar wilde graag doorstuderen en ronde vier jaar later (2016) de HBO opleiding Mondzorgkunde in Utrecht af. Roberto’s specialisatie is parodontologie en gebitsziekten en heeft hierin al 8 jaar behandelervaring.  Sinds 2018 is Roberto een welkome aanvulling in het team van CDC Complete Tandzorg.

Roberto vindt het een uitdagend beroep omdat ieder individu anders is en iedere casus anders behandeld moet worden. Zijn patiënten vertellen ons dat ze het zo prettig vinden dat Roberto zoveel rust uitstraalt. Dat geeft ze veel vertrouwen in de behandeling.

Roberto: “Ik behandel mensen, geen tanden. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en geniet ervan als patiënten tevreden en happy de stoel verlaten. Het werken in teamverband bij CDC schept een nauwe band met de tandartsen en parodontoloog. Alle specialismen hebben we in eigen huis. Zo houden we bij CDC de mondgezondheid van iedere persoon in hele goede conditie.”

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Paro preventieassistent

Anesthesioloog

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Zorgconsulent

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Tandprotheticus

Anesthesioloog

Klinisch Prothese Technieker

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog