Stephan Irsfeld

Anesthesioloog | BIG: 19911387601

 

Al snel na de opening van het CDC narcose centrum is Stephan sinds 2009 verantwoordelijk voor het hele anesthesieteam. Samen met de anesthesie assistenten en verpleegkundigen zorgt Stephan voor een veilige en aangename patiëntervaring. Hij brengt je heel prettig in slaap zodat je niets van de behandeling merkt en maakt je wakker als het allemaal achter de rug is.

Stephan heeft hiervoor lang gestudeerd aan de Heinrich-Heine-Universiteit in Düsseldorf en is in 1989 afgestudeerd met Humane geneeskunde en heeft zijn opleiding in 1995 afgesloten met de specialisatie ‘Anesthesie’.  

Humane geneeskunde wil zeggen: Werken met en aan mensen. “Een heel boeiend, dynamisch vakgebied dat zich steeds verder ontwikkeld heeft; anesthesie, intensive care, pijntherapie en spoedeisende geneeskunde. Heel spannend!”, aldus Stephan.

Stephan blijft graag allround in zijn vak en werkt daarom naast CDC ook nog in diverse andere ziekenhuizen. 

“Bij CDC is het heel prettig werken omdat we hier in kleine teams werken in een hele persoonlijke, familiaire werksfeer. De snelle besluitvorming is een enorm voordeel zodat we altijd snel met de ontwikkelingen mee kunnen gaan en veilig blijven werken. Dat komt ook de patiënt ten goede”, aldus Stephan.

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Paro preventieassistent

Anesthesioloog

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Zorgconsulent

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Tandprotheticus

Anesthesioloog

Klinisch Prothese Technieker

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog