Willem Baas

Implanterend tandarts | BIG: 99019632202

 

Willem is één van de allereerste tandartsen vanaf de oprichting in 2000 van CDC Complete Tandzorg. Hij had al 15 jaar een eigen praktijk in Düsseldorf toen hij in contact kwam met de oprichters van CDC. Ze legden Willem een nieuw concept voor in tandheelkunde onder de naam Cosmetic Dental Care. Dat sprak Willem enorm aan en besloot zijn praktijk in Düsseldorf over te dragen en aan te sluiten bij CDC. 

Willem: “Het totaalconcept sprak mij toen én nu nog steeds het meeste aan. Ik houd ervan om mensen weer gelukkig te maken met een compleet mooi en gezond gebit. Ik zie mensen echt veranderen tijdens het behandeltraject. Emoties van schaamte gaan over in blijheid en trots. Dat maakt mijn werk zo bijzonder bij CDC Complete Tandzorg en dat hoop ik nog jaren te blijven doen.”

Willem beschikt dus over enorm veel ervaring. Hij is in 1985 afgestudeerd als tandarts aan de VU in Amsterdam. Als implanterend tandarts is Willem veelzijdig in diverse soorten tandheelkundige behandelingen. En Willem is ook nog eens een super aardige, geduldige en begripvolle tandarts.

Ook Willem zijn vrouw, Francis, is zo gedreven in haar vak. Ze is meestal Willem’s assistente; een goed en op elkaar ingewerkt team. Willem en Francis krijgen niet voor niets zoveel presentjes en complimenten van gelukkige patiënten. 

Naast zijn fulltime baan als implanterend tandarts bij CDC Complete Tandzorg is is Willem ook heel gelukkig op de golfbaan of in een heerlijk zonnig land genietend van een welverdiende vakantie. 

Maak kennis met onze overige behandelaren

Voor ieder probleem én wens een speciale behandelaar bij CDC Complete Tandzorg

Paro preventieassistent

Anesthesioloog

Tandarts

Tandarts

Preventie-assistent

Zorgconsulent

Tandarts - Parodontoloog - Implantoloog

Zorgconsulent

Paro preventie-assistent

Mondhygiënist

Mondzorgkundige

Tandprotheticus

Anesthesioloog

Klinisch Prothese Technieker

Tandarts - Implantoloog

Tandarts - Implantoloog