Praktijk overname

Overweegt u uw praktijk te verkopen?

Uw praktijk ter overname aanbieden is een belangrijke beslissing, waar u vanzelfsprekend goed over wil nadenken. Vele factoren spelen een rol wanneer u overweegt de praktijk, waar u veel energie in heeft gestoken, wil verkopen. Vanzelfsprekend wil u ook alles goed geregeld hebben voor uw patiënten en uw medewerkers. Goed oriënteren op de mogelijkheden is daarbij van belang.

Ontzorgen

Veel collega’s ervaren dat praktijkmanagement nogal wat met zich meebrengt. Naast het verlenen van goede mondzorg aan uw patiënten, bent u veel tijd kwijt met zaken te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het managen van medewerkers, administratieve werkzaamheden, kwaliteitszaken, contacten met leveranciers, etc. Daarbij kan CDC u van dienst zijn. CDC is een grote tandheelkundige organisatie met gespecialiseerde medewerkers op het gebied van HR, IT, Kwaliteitsmanagement, Facilitaire zaken, administratie, etc.

De voordelen van een samenwerking met CDC:

  • Gespecialiseerde en ervaren collega’s op het gebied van IT, Inkoop, HR, Kwaliteit, Administratie, Facilitaire zaken, wet- en regelgeving, etc.
  • Kwaliteitssysteem conform ISO9001
  • CDC is gespecialiseerd in implantologie en complexe ingrepen
  • CDC beschikt over het grootste tandheelkundig narcosecentrum van Nederland
  • Eigen tandtechnisch laboratorium
  • Behoud van eigen cultuur en praktijknaam
  • Uw betrokkenheid bij de praktijk wordt gewaardeerd en gerespecteerd; bij voorkeur blijft u werkzaam en betrokken bij de praktijk.
  • Meerdere praktijken door Nederland

Ervaringen

marc-en-rene_rdwRDW Tandartsen maakt voortaan onderdeel uit van de CDC Groep. RDW Tandartsen beschikt over met 8 praktijken in het noorden van Nederland en blijft de eigen praktijknaam houden, maar profiteert wel van de vele voordelen die de samenwerking met CDC biedt.

RDW Tandartsen kent twee directeuren; René de Wit en Marc Rooker, beiden zijn tandarts.
Zij combineren hun ruime en praktische werkervaring binnen de tandheelkunde met goed management en ondernemerschap. De reden voor René en Marc om zich aan te sluiten bij de CDC Groep ligt in het feit dat ze willen blijven groeien, maar niet zelf het wiel uit willen vinden. In CDC hebben ze een deskundige en ambitieuze partner gevonden die hun zal bijstaan om de groeiplannen te realiseren.

René: “In CDC hebben we een sterke partner gevonden om onze doelstellingen te realiseren. We zijn blij dat we de kennis en knowhow nu in huis hebben. Het bieden van kwaliteit staat bij RDW voorop en CDC steunt én ondersteunt ons hier volledig bij, want kwaliteit bepalen we samen!”

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over een mogelijke praktijkovername?

Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 *
 *

Uw contactgegevens:
 *
 *
012-3456789
 *
naam@bedrijf.nl