Reguliere mondzorg

Bij CDC Complete Tandzorg kunt u naast specialistische behandelingen ook terecht voor reguliere mondzorg. Of u nu voor een halfjaarlijkse controle komt of klachten heeft zoals pijn en ongemak: het team van CDC staat voor u klaar. Ons team bestaat o.a. uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes en prothese-technici. Bij CDC bent u in deskundige handen!

 

Angst voor de tandarts
Wellicht ervaart u angst voor de tandarts. Bij CDC Complete Tandzorg is dit nergens voor nodig. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het omgaan tandartsangst. Maar CDC biedt ook behandelingen onder narcose aan. U laat dan het wat ingrijpende werk doen, terwijl u op een veilige wijze onder narcose bent in ons speciale narcosecentrum. Hierna zal de stap om in een reguliere tandartsstoel plaats te nemen waarschijnlijk kleiner zijn.

 

Goede klantbeoordelingen
CDC Complete Tandzorg heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Mede hierdoor laten we de klanttevredenheid door een onafhankelijk bureau onderzoeken. Uit dit onderzoek blijkt dat CDC wordt gewaardeerd met een 8,6 en dat ruim 94% van de cliënten ons zou aanbevelen.

 

Adviesgesprek
Alle nieuwe cliënten krijgen eerst een adviesgesprek met de tandheelkundig adviseur. Zo kunt u op vrijblijvende en ongedwongen wijze kennis maken met CDC Complete Tandzorg. Tijdens het adviesgesprek wordt de status van uw gebit en mondgezondheid beoordeeld. Op basis daarvan plannen we eventuele vervolgafspraken voor u in bij de tandarts of bijvoorbeeld de mondhygiëniste.

 

Het adviesgesprek is kosteloos, maar de gebitsfoto’s worden wel doorberekend als u een vervolgafspraak maakt bij de tandarts of mondhygiëniste. Deze foto’s zijn namelijk nodig om het behandelplan op te stellen en uit te voeren.

 

Tarieven
CDC werkt, net zoals alle andere tandartsen in Nederland, volgens de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl). Meer informatie hierover vindt u op de pagina over de tarieven of op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1