Tandarts tarieven bij CDC

CDC Complete Tandzorg hanteert dezelfde tarieven als iedere tandarts in Nederland. Deze vaste tarieven zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl ). De behandelingen op deze prijslijst worden weergegeven in codes. Iedere code bestaat uit één letter en twee cijfers. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijk om uw factuur te begrijpen en te controleren.

 

Bekijk hier de tandheelkundige tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA).

 

De tandheelkundige prijslijst van de Nederlandse Zorgautoriteit geeft slechts een idee van de kosten, maar geen totaalprijs van de gehele behandeling. Vaak worden bij een behandeling meerdere codes gecombineerd of zijn sommige prijzen exclusief personeels-, techniek- en materiaalkosten. Daarnaast kan alleen een tandarts of tandheelkundig adviseur inschatten wat de moeilijkheidsgraad van de behandeling is.

 

Adviesgesprek
Om een inschatting te kunnen geven van de kosten, werkt CDC met een kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u een behandeladvies en een indicatie van de kosten.

 

Inventarisatie door tandarts
Wordt er bij u een inventarisatie uitgevoerd door de tandarts? Dan worden hier kosten voor berekend volgens de standaard van de Nederlandse Zorgautoriteit. Tijdens een inventarisatie beoordeelt de tandarts het gebit op meerdere punten. Er wordt o.a. gekeken wat de staat is van het tandvlees en het kaakbot. Daarna stelt de tandarts een persoonlijk behandelplan op.

 

 

Disclaimer: De tariefstellingen van CDC Complete Tandzorg zijn ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit. CDC Complete Tandzorg is niet aansprakelijk voor fouten in deze gegevens of voor schade die het gevolg is van of samenhangt met het gebruik van deze gegevens. De tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit is altijd leidend.

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1