Klikgebit kosten

Uw besluit staat vast: u wilt een mooi rijtje tanden in uw mond. U bent op zoek naar een goede tandartspraktijk met ruime ervaring in klikgebitten. En: u wilt bij benadering weten wat een klikgebit kost.

We kunnen op voorhand geen informatie geven over de kosten van een klikgebit. Niet omdat we dat niet willen, maar omdat de kosten afhangen van een aantal factoren.

Daarom nodigen we u graag uit voor een adviesgesprek. We luisteren dan naar uw klachten en wensen, bekijken uw gebit en maken enkele gebitsfoto’s. We stellen u dan ook vragen als: 

  • Wilt u een klikgebit voor onder- en/of bovenkaak?
  • Welk kliksysteem wenst u? Een klikgebit klikt u vast in uw mond met implantaten.
  • Heeft u al een bestaande gebitsprothese maar wilt u deze vervangen?
  • Bent u bang voor de tandarts? Een behandeling onder narcose is mogelijk bij CDC.

Zo komen we samen tot een passende oplossing voor uw gebitsprobleem.

Bovendien zoeken wij gratis voor u uit of en hoeveel u vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar. In de meeste gevallen vergoeden zorgverzekeraars ongeveer negentig procent van de kosten van implantaten en een klikgebit. Wel dient u rekening te houden met het eigen risico (2020: €385,-).

CDC rekent exact voor u uit welke kosten vergoed worden door uw zorgverzekeraar en welke kosten u zelf dient te betalen. Bent u eruit en wilt u zo snel mogelijk van uw probleem af? Plan dan nu meteen een adviesgesprek in.

Onder Tandartskosten vindt u informatie over kosten en vergoedingen, uw eigen risico, gespreid betalen en de mogelijkheid om ziektekosten af te trekken van de inkomstenbelasting.

Benieuwd naar wat andere mensen vinden van CDC? Lees hier hun ervaringen.

man lacht buiten
  • Dé kliniek van Nederland
  • Klanttevredenheid van 8,5
  • Uniek narcosecentrum
  • Tandtechnisch lab in eigen huis

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.