Kosten kunstgebit

Voor iedere tandartsbehandeling geldt dat de tandarts eerst het gebit moet zien voordat hij iets zinnigs over de kosten kan zeggen. Ieder gebit is immers anders. Wilt u een goed advies met daarbij een duidelijke begroting? Plan dan nu een adviesgesprek in met een tandarts van CDC. 

Vergoeding kosten kunstgebit door zorgverzekeraar

Uw zorgverzekering, ook de basisverzekering, vergoedt de kosten van een kunstgebit gedeeltelijk. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

De basisverzekering vergoedt eens per 5 jaar een volledig uitneembare onder- of bovenprothese voor 75%. De resterende 25% zult u zelf moeten bijdragen. Uw zorgverzekering kan u voorlichten over het precieze bedrag dat u nog moet betalen. Sommige zorgverzekeraars betalen vanuit de aanvullende zorgverzekering de 25% eigen bijdrage. U betaalt eventueel ook voor het verplichte eigen risico (2020: € 385,-).

Tijdens een adviesgesprek zetten we niet alleen de kosten voor u op een rij, maar zoeken we ook voor u uit welk deel daarvan wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Ja, ik wil een adviesgesprek

Kijk voor meer informatie over kosten en vergoedingen, rekenvoorbeelden, gespreid betalen en het fiscaal aftrekken van ziektekosten op Tandartskosten.

man en vrouw samen op de foto
  • Dé kliniek van Nederland
  • Klanttevredenheid van 8,6
  • Uniek narcosecentrum

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.