Kosten tanden bleken

Veel mensen willen een mooi wit en stralend gebit. Daarom kiezen veel mensen voor tanden bleken. Maar wat kost tanden bleken?

Allereerst: in Nederland mogen alleen tandartsen tanden bleken. Dat is de theorie. In de praktijk kunt u op veel plaatsen uw tanden laten bleken. Vaak voor een hele scherpe prijs.

Maar: alle waar is naar zijn geld. Soms bevat het bleekmiddel een veel te hoge concentratie waterstofperoxide, waardoor uw tandglazuur wordt aangetast. Dan beginnen de problemen pas goed… 

Ons advies: laat uw tanden bleken door een echte, ervaren tandarts. Zo voorkomt u dat uw gezonde tanden worden aangetast. De kosten van tanden bleken bij CDC bedragen €144,52 per kaak.

Een gezond gebit is een waardevol bezit. Neem geen risico’s en kies voor een eerlijk advies en een veilige manier van werken. Plan een adviesgesprek in. Dan kijken wij of uw gebit geschikt is om te worden gebleekt.

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.

vrouw heeft haar tanden gebleekt
  • Dé kliniek van Nederland
  • Klanttevredenheid van 8,5
  • Uniek narcosecentrum
  • Tandtechnisch lab in eigen huis