Tandartspraktijk

Nederland telde half juni 2017 7.395 tandartsen (bron: Zorgkaart Nederland). Voor een tandartspraktijk hoeft u dus nooit ver te reizen.

Toch doen veel mensen dat wel. Cliënten van CDC bijvoorbeeld. Een kwart van hen woont meer dan 80 kilometer van onze tandartspraktijk in Best. We hebben zelfs cliënten die op de Waddeneilanden wonen!

Waarom passeren zij dan de ene na de tandartspraktijk, op weg naar Zuidoost-Brabant? Omdat CDC voortreffelijke tandzorg levert. Onze cliënten waarderen ons met een 8,6.

Wat ons bijzonder maakt? 4 dingen.

1. Oog voor esthetiek

CDC Tandzorg is een tandartspraktijk met veel oog voor esthetiek. Uw gebit is meer dan gereedschap om voedsel te kauwen. Het moet er mooi uitzien en u vertrouwen geven. Wij zorgen ervoor dat u met uw gebit kunt pronken.
Meer weten over welke behandelingen onder cosmetische tandheelkunde vallen?

2. Eigen narcosecentrum

2 op de 5 Nederlanders zijn bang voor de tandarts. 12% is zelfs extreem angstig. Vanwege die angst hebben veel mensen al jaren geen tandartspraktijk meer van binnen gezien. CDC heeft speciale angsttandartsen. Ze hebben jarenlange ervaring en weten wat u bang maakt – en wat u op het gemak stelt. En: ze zijn geduldig. Helemaal bijzonder is dat u bij CDC kunt worden behandeld onder volledige narcose, in ons eigen narcosecentrum. U merkt er niets van. Dat verklaart waarom zoveel patiënten van CDC bereid zijn zover te reizen naar onze tandartspraktijk.

CDC tandzorg vrouw bij tandarts
Babs Kas
“Jarenlang bezoek aan tandarts uitgesteld”

3. Eigen laboratorium

CDC Tandzorg heeft – in tegenstelling tot een ‘gewone’ tandarts – een eigen tandtechnisch laboratorium. Inpandig in onze tandartspraktijk. Kronen, bruggen, kunstgebitten en andere protheses: we maken ze allemaal zelf. Korte lijnen dus. Onze tandartsen en tandtechnici lopen regelmatig bij elkaar binnen. De afstemming verloopt soepel, waardoor we u goed en snel kunnen helpen.

4. Snel geholpen

CDC heeft geen wachtlijsten. Een verwijsbrief is niet nodig. Dus: hebt u acute klachten en wilt u daar zo snel mogelijk vanaf? Plan dan nu online een adviesgesprek in! Bellen kan natuurlijk ook: 088 – 2328285.

Normale inschrijving

Bent u onlangs verhuisd en op zoek naar een tandarts in de buurt? Of wilt u eens een ander advies horen?

Voor halfjaarlijkse controles, onderhoud en preventie kunt u zich direct inschrijven. Onze zorg is: een gezond én mooi gebit voor iedereen! Onze tandartspraktijk staat altijd open voor nieuwe cliënten. U en uw familie, vrienden en kennissen zijn meer dan welkom. Indien gewenst, kunt u direct een controleafspraak maken met ons preventieteam.

Waarom CDC Complete Tandzorg?

  • Geen wachtlijsten, geen patiëntenstop
  • Gespecialiseerd in de behandeling van (zeer) angstige patiënten
  • Mogelijkheid tot behandeling onder narcose in eigen narcosecentrum
  • Gespecialiseerde en ervaren tandartsen en implantologen
  • CDC biedt een totaaloplossing die u volledig ontzorgt
  • Eigen tandtechnisch laboratorium
  • 20 jaar ervaring, dé specialist voor uw gebit
  • Duizenden cliënten uit Nederland en België zijn geholpen. Zij waarderen CDC Complete Tandzorg via een onafhankelijke beoordeling met een 8,6

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.