Kwaliteit en garantie

Bij CDC zijn we dol op tevreden cliënten (en positieve beoordelingen…). We stellen strenge eisen aan de kwaliteit van onze producten en diensten. En we controleren onze kwaliteit continu.

Hoe meet je kwaliteit?  Dat kan op verschillende manieren. Zelf vinden wij het heel belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

Onze cliënten geven ons een 8,7 (eindscore Patiëntenreview.nl, 2017). Daar zijn we trots op en blij mee! Maar het is voor ons geen reden om achterover te leunen. Hieronder leest u hoe wij onze kwaliteit voortdurend bewaken.

BIG-registratie

Alle professionals bij CDC zijn hoogopgeleid, ervaren en volledig gekwalificeerd. Ze zijn bij de overheid erkend en geregistreerd onder de Wet BIG voor beroepen in de individuele gezondheidszorg. Diverse tandartsen bij CDC zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

ISO 9001:2015 certificaat

KIWA heeft ons kwaliteitssysteem van CDC Complete Tandzorg B.V. voor de behandeling van cliënten met ernstige tandartsangst en/of cliënten met grote behandelachterstanden gecertificeerd.

Kwaliteitsproducten

Alle onze protheses, bruggen, kronen, facings en frameprotheses maken we in eigen huis van hoogwaardige grondstoffen en met geavanceerde technieken. Ieder werkstuk maken we op maat en we houden altijd rekening met de specifieke wensen van de betreffende cliënt.

Erkend leerbedrijf

CDC Complete Tandzorg biedt tandartsassistenten de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding ervaring op te doen in onze praktijk. Dit doen we onder certificering van Calibris, het kenniscentrum voor leren in de praktijk. Daarnaast is CDC door de SVGB gekwalificeerd als erkend leerbedrijf voor tandtechnici. Zij doen bij ons relevante werkervaring op met complexere tandheelkundige behandelingen zoals kroon- en brugwerk en protheses.

Kwaliteitsmanager

Binnen de kliniek is een fulltime kwaliteitsmanager aangesteld. Zij ziet erop toe dat de kwaliteit van de geleverde diensten en producten voortdurend van het hoogste niveau is. Ze wordt hierin ondersteund door verschillende externe partijen, die regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren.

CDC Complete tandzorg is aangesloten bij:

  • KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)
  • NVOI (Nederlandse Vereniging Orale Implantologie)
  • VLHT (Vereniging van LaboratoriumHoudende Tandtechnici)
  • VvAA
  • Ivoren Kruis
  • NVA (Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie)

CDC Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een garantie op al ons werk, oplopend tot 10 jaar, afhankelijk van het tandheelkundige product dat we voor u hebben gemaakt.

Daar zijn wel twee voorwaarden aan verbonden:

  • dat u ieder halfjaar op controle komt bij het CDC preventieteam
  • dat u zich houdt aan de ontvangen poetsinstructies en reinigingsadviezen

Zo kunnen we eventuele problemen tijdig opsporen en verhelpen. Samen houden wij uw gebit zo lang mogelijk gezond en mooi.

Patiëntgegevens

CDC gaat uiteraard zorgvuldig om met uw patiëntgegevens. De enige partijen waarmee wij uw gegevens uitwisselen, zijn de zorgverzekeraars en Infomedics, het bedrijf dat onze facturen int. Daarvoor vragen wij u om toestemming.

CDC wisselt nooit cliëntgegevens uit met andere partijen. Ook niet tegen betaling.

Soms vragen cliënten ons om een kopie van hun medische dossier, of verzoeken ze ons een kopie rechtstreeks door te sturen naar (bijvoorbeeld) een andere tandarts, een kaakchirurg, een mondhygiënist of een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT). Dat doen we graag, maar alleen na ontvangst van een formeel verzoek van uw kant.

Hieronder vindt u de betreffende aanvraagformulieren.

U kunt het aanvraagformulier uitdraaien, invullen en ondertekenen en samen met een kopie van uw legitimatiebewijs naar ons opsturen via de reguliere post. Ons adres staat op het aanvraagformulier. U mag het ingevulde formulier en uw identiteitsbewijs ook inscannen en mailen naar info@cdctandzorg.nl. Om de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen, vragen wij u om uw legitimatiebewijs ongeldig te maken. Dit doet u door handmatig ‘kopie legitimatiebewijs’ te vermelden op uw kopie.

Wij verwerken uw verzoek binnen twee weken.

Wat vindt u van ons?

Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt. Ook als u kritisch op ons bent. Uw informatie stelt ons immers in staat om zaken te verbeteren als daartoe aanleiding is. Dus of het nou gaat om een compliment, een verbeterpunt of een klacht: we horen het graag van u!

Feedbackformulier

Laat het ons weten!

Misschien hebt u uw behandelaar al laten weten wat u van onze dienstverlening vindt? Prima! Toch zouden we fijn vinden als u de moeite zou willen nemen dit formulier in te vullen. Onze kwaliteitsmanager verzamelt alle opmerkingen van onze cliënten, zodat we er lering uit kunnen trekken. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Nota bene: wij behandelen uw opmerkingen strikt vertrouwelijk en publiceren uw beoordeling (‘review’) dus NIET op onze site. Dat doen we nooit zonder uw uitdrukkelijke goedkeuring.

Adviesgesprek

U verdient het om een mooie glimlach te delen met familie en vrienden! Reserveer een adviesgesprek bij CDC en zet de stap naar een mooi én gezond gebit.