Tandartsrekening en betalingsregeling

De tandartsrekening van behandelingen die voor vergoeding van de verzekeraar in aanmerking komen, worden afgehandeld door uwnota.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het factureren en innen van zorgdeclaraties.

 

Indien uw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt, dient uwnota.nl deze in bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt thuis alleen een (rest) nota voor kosten die niet gedeclareerd kunnen worden.

 

Betalingsregeling

Het is mogelijk om een betalingsregeling met uwnota.nl te treffen. U kunt dit op de website www.uwnota.nl regelen, door het formulier betalingsregeling in te vullen. Om een betalingsregeling aan te vragen, dient u in te loggen met uw factuurnummer. Klik vervolgens op de knop ‘Ik wil de nota in termijn betalen’ en vul het formulier volledig in.

 

U kunt een betalingsregeling treffen om in maximaal 8 termijnen* af te lossen. Het totale bedrag dient dan binnen 8 maanden voldaan te zijn.

 

Het minimum notabedrag waarvoor u een regeling kunt afsluiten is 50 Euro*. Afhankelijk van de status van de nota, bijvoorbeeld een 1e nota, 1e herinnering of aanmaning, kunt u verschillende regelingen treffen. Hoe eerder u een regeling treft, hoe meer mogelijkheden er zijn en hoe lager de kosten zijn.

 

Wenst u dus in termijnen te betalen, dan is het raadzaam om direct ná ontvangst van de nota naar de website:  www.uwnota.nl  te gaan en het contactformulier betalingsregeling in te vullen.

 

Meer informatie uwnota.nl

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.uwnota.nl. Heeft u vragen over uw nota, dan kunt u het beste direct contact opnemen met uwnota.nl:

  • Patiënten servicelijn: 0900 – 404 94 04 (ma-vr 09:00-17:00 uur – € 0,35 per gesprek).
  • Of via www.uwnota.nl

 

Vragen over nota’s van vóór 1 september 2014
Voor 1 september 2014 werkten wij samen met Fa-med. Heeft u vragen over deze nota’s, dan verwijzen wij u naar de website www.famed.nl. U kunt direct contact opnemen via telefoonnummer 0900-0885 (ma-vr 08:00-18:00 uur,

€ 0.90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).

 

* Deze informatie van Uwnota is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Raadpleeg altijd www.uwnota.nl om er zeker van te zijn dat u van alle en de meest actuele voorwaarden en condities op de hoogte bent.

Waarom u voor CDC kiest:

Beeldmerk-cdc-small-1  Deskundig team van specialisten

Beeldmerk-cdc-small-1  Eerlijk en objectief advies

Beeldmerk-cdc-small-1  Behandeling onder narcose

Beeldmerk-cdc-small-1  Gratis en vrijblijvend advies

Bekijk klantervaringen

Cliënten beoordelen CDC met een 8,6.
Wilt u weten hoe cliënten hun behandeling bij CDC hebben ervaren?

klantervaringen_Implantaten_1