Tanden bleken

Naarmate we ouder worden, worden onze tanden geler. Zelfs al poetsen we tien keer op een dag! Tja, de ‘tand des tijds’… Maar geen nood: soms is een witter gebit in een oogwenk gerealiseerd! 

Niemand ontkomt er aan. Naarmate de jaren vorderen, verschieten onze tanden van kleur. Dat proces verloopt nog wat sneller als u veel rookt en veel koffie, thee of alcohol drinkt.

Toch ziet u geregeld mensen van uw eigen leeftijd (of ouder) met een stralend wit gebit. Hoe kan dat? Simpel: deze mensen hebben hun tanden laten bleken.

Tanden bleken is een snelle manier om uw tanden hun natuurlijke witte kleur terug te geven. Het is ook veilig. Dat wil zeggen: als de behandeling wordt uitgevoerd door een tandarts. Volgens de wet mag alleen een tandarts tanden bleken.

Behandeling tanden bleken

  • Adviesgesprek om uw gebit te bekijken en om van u te horen wat uw wensen zijn. Niet ieder gebit is namelijk geschikt om te worden gebleekt en misschien zijn uw specifieke wensen op een andere manier wel beter te realiseren. U krijgt van ons een eerlijk behandeladvies met bijbehorende kosten.
  • Inventarisatie door een tandarts.
  • Schoonmaken van het gebit en indien nodig verwijderen van tandplak.
  • Binnen een uur tot 8 à 9 nuances wittere tanden!
  • Na de behandeling ontvangt u een goodie bag met nazorgproducten.

Normaal gesproken twee tot drie jaar, mits u goed poetst en niet overmatig rookt en/of veel koffie, thee of alcohol drinkt.

Volmondig ja. De bleekmethode waar CDC mee werkt heeft een laag percentage waterstofperoxide (= bleekmiddel). De methode is veilig en geeft een goed resultaat.

Nee, het bleken van tanden is gewoonlijk pijnloos. Een heel klein percentage mensen ervaart een lichte, doffe ´pijn´ na de behandeling. Met een pijnstiller is deze pijn goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

Tanden worden met onze methode gemiddeld 9 nuances witter. De resultaten hangen af van de kleur van uw tanden en andere omstandigheden. Zo reageert een ondoorzichtige, dikke tand beter op een bleekbehandeling dan een dunne, doorzichtige tand.

Kosten tanden bleken

Welke tarieven hanteert CDC Complete Tandzorg voor tanden bleken?
Op deze pagina vertellen wij u hier meer over. Liever meteen een persoonlijk adviesgesprek inplannen? Dat mag natuurlijk ook!

CDC-Tandzorg-Level#2-3
  • Dé kliniek van Nederland
  • Klanttevredenheid van 8,6
  • Uniek narcosecentrum