Tanden bleken

Naarmate we ouder worden, worden onze tanden geler. Zelfs al poetsen we tien keer op een dag! Tja, de ‘tand des tijds’… Maar geen nood: soms is een witter gebit in een oogwenk gerealiseerd!

Direct informatie over tanden bleken? Bel ons nu op: 088-232 82 85.

Niemand ontkomt er aan. Naarmate de jaren vorderen, verschieten onze tanden van kleur. Dat proces verloopt nog wat sneller als u veel rookt en veel koffie, thee of alcohol drinkt.

Toch ziet u geregeld mensen van uw eigen leeftijd (of ouder) met een stralend wit gebit. Hoe kan dat? Simpel: deze mensen hebben hun tanden laten bleken.

Tanden bleken is een snelle manier om uw tanden hun natuurlijke witte kleur terug te geven. Ons advies: laat het doen bij in een tandartspraktijk en niet bij bijvoorbeeld een schoonheidssalon, waar soms te hoge concentraties waterstofperoxide worden gebruikt, met schade aan het gebit tot gevolg.

Een andere reden om naar een tandartspraktijk te gaan, is dat niet ieder gebit geschikt is om te worden gebleekt. Bijvoorbeeld als mensen overgevoelige tanden hebben, of medicijnen gebruiken waardoor het bleekmiddel niet goed werkt. Verder zijn sommige mensen allergisch voor waterstofperoxide.

Behandeling tanden bleken

  • Adviesgesprek om uw gebit te bekijken en om van u te horen wat uw wensen zijn. Niet ieder gebit is namelijk geschikt om te worden gebleekt en misschien zijn uw specifieke wensen op een andere manier wel beter te realiseren. U krijgt van ons een eerlijk behandeladvies met bijbehorende kosten.
  • Inventarisatie door een tandarts.
  • Schoonmaken van het gebit en indien nodig verwijderen van tandplak.
  • Binnen een uur tot 8 à 9 nuances wittere tanden – afhankelijk van uw gebit!
  • Na de behandeling ontvangt u een goodie bag met nazorgproducten.

Normaal gesproken twee tot drie jaar, mits u goed poetst en niet overmatig rookt en/of veel koffie, thee of alcohol drinkt.

Volmondig ja. Dat wil zeggen: bij CDC. De bleekmethode waar CDC mee werkt heeft een laag percentage waterstofperoxide (= bleekmiddel). De methode is veilig en geeft een goed resultaat.

Nee, de bleekbehandeling is gewoonlijk pijnloos. Een klein percentage mensen ervaart naderhand tijdelijk een lichte, doffe ‘pijn’ na de behandeling. Met een pijnstiller is deze pijn goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

Tanden worden met onze methode tot 9 nuances witter. Dit verschilt van persoon tot persoon. De resultaten hangen af van de kleur van uw tanden en andere omstandigheden. Zo reageert een ondoorzichtige, dikke tand beter op een bleekbehandeling dan een dunne, doorzichtige tand.

Kosten tanden bleken

Welke tarieven hanteert CDC Complete Tandzorg voor tanden bleken?
Op deze pagina vertellen wij u hier meer over. Liever meteen een persoonlijk adviesgesprek inplannen? Dat mag natuurlijk ook!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te krijgen over tanden bleken.

Waarom CDC?

Gespecialiseerde tandartsen én implantologen

Met passie en trots helpen onze ervaren en gekwalificeerde professionals cliënten aan mooie, gezonde en witte tanden. Zij streven naar het allerbeste resultaat.

Eigen narcosecentrum

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? CDC beschikt over een eigen narcosecentrum met vier behandelkamers. Ons anesthesieteam zorgt ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wilt u snel een eind aan uw gebitsproblemen? CDC heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. We kunnen protheses op dezelfde dag maken en aanpassen. Persoonlijk maatwerk staat voorop: u heeft altijd inspraak in de kleur en vorm.

Hoge klanttevredenheid (8,6/10)

Onze cliënten geven ons een 8,6. Daar zijn wij trots op en blij mee.